PadłamDziewczyny czy w polsce przy invitro daja psychotropy na rozweselenie ???bo tak Was czytam i eeeee...jakby to powiedziec...![]()
reklama
butterfly1331
Moderator
Staram się☺ I próbuję koncentrować się na tym, że jeśli wszystko pójdzie dobrze, to będę w lepszej sytuacji niż moje koleżanki, bo właściwie od pierwszych dni fasolka będzie z nami ☺Chociaz podobno nie można się nastawiać na sukces przy pierwszym razie.Butterfly pierwszy najgorszy. Najwięcej strachu i w ogóle. Potem się tak przyzwyczaisz, że będzie Ci ich brakowało.
Ogólnie zastrzyki nie bolą. Pracować normalnie tez można.
Ja miałam jeden taki co swedzial strasznie, ale da się żyć.
Powiem Ci, że musiaż na spokojnie do tego podejść. Wszystko Ci się rozjaśni z czasem.![]()
butterfly1331
Moderator
Podobno tak. Wszystkie badania, które dotychczas zrobiłam wyszły dobrze. AMH na poziomie 3,5. Tyle tylko,że mam nawracające od zeszłego roku infekcje i 32 lata, ale lekarz twierdzi, że to nie są problemy.no to sie bez icsi nie obedzie, ale Ty jestes zdrowa? to juz duzo warte![]()
anika11
Fanka BB :)
Niektórym udaje się za pierwszym razem, ale lepiej mieć świadomość, zempze to trochę potrwaćStaram się☺ I próbuję koncentrować się na tym, że jeśli wszystko pójdzie dobrze, to będę w lepszej sytuacji niż moje koleżanki, bo właściwie od pierwszych dni fasolka będzie z nami ☺Chociaz podobno nie można się nastawiać na sukces przy pierwszym razie.
ewelin86
Fanka BB :)
Wiedziałam że coś pomyliłamEw, gonapeptyl jest w ampulkostrzykawkach, gonal w peniechyba ze od lipca coś się zmieniło
Padlam po tekście o dziobiacych jajnikach![]()
Dzięki przyda się na przyszłośćHej!
Jeśli szukasz noclegu, polecam airb&b
Bardzo dobre ceny, wszystko bezpiecznie. Korzystałam z ich strony, gdy byłam w UK. Gdybyś potrzebowała pomocy albo informacji, jestem do dyspozycji.
reklama
butterfly1331
Moderator
Tego Ci życzę! ☺Dzięki przyda się na przyszłośćale mam nadzieję, że jak bedę szukała noclegu na przyszłoroczne wakacje we trójkę
![]()
Podziel się: