reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Westi kobieto testuj dzisiaj :-) :-) :-) juz bedzie piekna beta, ja codziennie zagladam z nadzieja ze pojechalas juz na wyniki.

Foote kochana strasznie mi przykro, trzymaj sie :-*

No wlasnie, jak Kachna? Jest jakies info od niej?

Natula czytalam ze leczysz sie w Bialym, u ktorego doktorka?

Butterfly witamy! Ja jestem zywym przykladem, ze moze sie udac za pierwszym razem. To moje drugie podejscie i od razu zaskoczylo, a po pierwszym razie mam 2,5 letniego synka, ktory wlasnie obok mnie wcina cukierka i sie delektuje ;-) glowa do gory, trzeba myslec pozytywnie, mi to mega pomoglo. Polecam film "Sekret".

A ja jestem dumna ze swojego synka, ktorego wkoncu odpampersowalismy i poszlo tak mega szybko, ze sami jestesmy w szoku. Nasz smyk tak szybko zalapal o co chodzi i wola juz siku i kupka :-) :-) :-) moj najważniejszy sukces wychowawczy :-) :-) :-)
Gratuluję! Dobrze słyszeć, że ludziom się to udaje :-) Ja od różnych lekarzy słyszałam, że medycyna to nie matematyka, że czeka mnie wojna, której wynik zależy od mojej kondycji psychiczej i nastawienia. Dlatego staram się przełamać wszystkie swoje lęki i nastawić pozytywnie (pomijam kilka przepłakanych początkowo tygodni) :-)
Tych sukcesów na pewno jeszcze mnóstwo przed Tobą! :-)

reklama
ja miałam dokładnie to samo. to po estrofemie, wyczytałam to, a poza tym encortonu nie brałam:-) :) trza przetrwać. a męczące dla kogo?:-D
będę musiała jakoś dać radę, dzis wieczorem startuję z lutinusem, od jutra 3x2 więc będe juz zaklejona na amen , więc dziś przed zaklejeniem się...:biggrin2::rofl2:
męczące niestety dla mnie, M wstaje po 4 i pracuje po 12 godzin, czasem dłużej, dlatego wieczorem jest padnięty i już czasem szkoda mi go budzić;)

Dziewczyny czy w programie rządowym jest możliwe zrobienie AH i Embryoglue? Tzn czy jest to w programie??
wydaje mi się, że nie bo AMH robiłam prywatnie, a Embryoglue nikt mi nie proponował , a po czterech nieudanych próbach myślę, że gdyby było w programie to chyba lekarz by wspomniał. Przynajmniej mam taką nadzieję

Anika szalone jak nic :)
Dobrze, że razem. To jakoś raźniej.
Ale ha z tymi bólami to wcale nie pod kątem kropka. Tak z ciekawości bo zapomniałam juz co to bóle @ :)
Pełen spokój dziewczynki. Dzień sadny jutro.
Agatek dziękuję ale obawiam się tzn czuje, ze ten śliczny kropcio-blastus się nie zaklimatyzowal.

Kachna no wreszcie! Trzymam nadal kciuki za Was! Maluchy dadzą radę! Po takiej walecznej mamie nie ma opcji żeby nie podolaly. :*

A ja się zrelaksowałam i trochę mi lepiej.
Poza tym to ja dzisiaj wcale a wcale z tym moim kiepskim nastrojem Nue nawiązywałam do " uda się czy się nie uda ".
Będzie co będzie, a mam przeczucie, że nic nie będzie.
I chyba mnie jakaś jelitowka bierze. Może stąd ten badziewiasty nastrój ?

Nie ma dnia bez intensywnych dzialan kciuki za dzisiejsze dziewczyny!

MARZEC

31: Falka302 - wizyta przed crio
31: ewelin86 - usg w czasie stymulacji
31: madzionga - wizyta u gin prowadzącego ciaze
31: Foote - wizyta
31: Rada - usg w czasie stymulacji

KWIECIEŃ
1: Nova - wizyta w klinice
1: westaice - betowanie 
1: Malina780 - podglad w czasie stymulacji
1: Bety72 - usg i ustalenie terminu crio
1: kasia_basia - punkcja
1: olo2012- punkcja
3: natula - crio
4: Hess- usg w Novum
4: szila - betowanie 
4: martka83 - kroplowka przed crio
5: martka83 - crio 
6: Nikaa - wizyta u gin prowadzącego ciąże
6: onadlaniego - wizyta u gin prowadzącego ciaze
6: Olusja - usg Kropkowe
6: megi - podgląd w trakcie stymulacji
7: Madzionga - podglądanie Maluszkow
7: ewa262292- crio
8: Hess - wizyta u gin prowadzącego ciazę
11: 24Magda - wizyta u gin prowadzącego ciaze
13: Aniołkowamama: usg połówkowe
19: Natalia89 - wizyta genetyczna O ewentualny start z zastrzykami
20: Anika - wizyta u gin prowadzacej
20: Martini - wizyta u gin prowadzacej
25: monika1134 - wstępny termin transferu
25: Ewunka - usg kontrolne przed stymulacja
27: Hess - usg polowkowe

MAJ
Annemarie - transfer  
12: Ewa651 - usg polowkowe

Kogo i na kiedy dopisać?
Czy aby kogoś nie pozarlo? 

Ewelin, gdzie sie podzialas?

Dziewczyny, ewie292 chodziło o AH nie AMH. Poprawcie mnie, jeśli się mylę.
Ewa, ja jestem w rzodowce, ale ni umiem Ci odpowiedzieć.

Butterflay, co do tego, czy i komu się udało za pierwszym razem. Ja jestem po pierwszej stymulacji, z której miałam 3 zarodki. Pierwszy transfer i sukces, ale na 6 tygodni, drugi transfer i tez ciąża, skończyłam 14 tydzień :)
Udaje się, ale lepiej mieć świadomość, ze różnie może być...

Ewelin, gdzie sie podzialas?

Dziewczyny, ewie292 chodziło o AH nie AMH. Poprawcie mnie, jeśli się mylę.
Ewa, ja jestem w rzodowce, ale ni umiem Ci odpowiedzieć.

Butterflay, co do tego, czy i komu się udało za pierwszym razem. Ja jestem po pierwszej stymulacji, z której miałam 3 zarodki. Pierwszy transfer i sukces, ale na 6 tygodni, drugi transfer i tez ciąża, skończyłam 14 tydzień :)
Udaje się, ale lepiej mieć świadomość, ze różnie może być...
a to nie wiem co to jest AH :)

reklama
Dziewczyny czy w programie rządowym jest możliwe zrobienie AH i Embryoglue? Tzn czy jest to w programie??

Jest możliwość, ale to lekarz decyduje o wszystkim. Czy zastosować, jak ja się zapytałam czy zrobimy to czy to, to powiedział, że okaże się w dniu punkcji co zastosujemy.

Jak podchodziłam prywatnie to z góry kazał zrobić i jedno i drugie. Wiadomka;)

Do góry