reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
My sobie leżakujemy :) ahh te poniedziałki :)

Załączniki

• 1460364064041-51874521.jpg
    1460364064041-51874521.jpg
    245,2 KB · Wyświetleń: 88
Ja wczoraj do M mówiłam, że chce pieska a on czy będę z nim wychodzić :) tak mi się marzy piesek :)
To mój 3 piesek ale normalnie jest cudowna. Ma 3.5 mc jest taka mądra i kochana. Tylko się przytula i czasem wiadomo wariuje :) sama bym oszalała bo mąż w uk. Tak mam do kogo się przytulić i wyplakac jak trzeba :) mopsy to cudowne pieski. A ona jest taka przylepą że do WC nawet biegnie za mną ;) jest cudowna i mam nadzieję że dzięki niej uda mi się Teraz bo część jakiegoś instynktu macierzyńskiego przelewam na nią i jest mi o wiele łatwiej myśleć pozytywnie :)

tego niestety nie da sie wykluczyc,ale nie myslalam bym o tym, okres ma prawo przyjsc i po 35 dniach i to jest uwazane z med.punktu widzenia za normalne.A bralas wczesniej jakies hormony, leki,stymulacje ,Cos ???
Wybacz ,ale 3 dni tu nie zagladalam i nie wiem jaka sytuacja u Ciebie.???
Moze mialas ogromnego stresa???
Ja po ostatniej stymulacji ,czekalam na okres 42 dni, zdarza sie tutaj ,ze dziewczynom w trakcie leczenia sie spoznia,bo przez cykle wywolywane hormonamii,ma sie prawo rozregulowac.
Hej nic teraz nie biore. Narazie mamy odpoczynek od wszystkich lekow.

Dzień dobry :)

Podczytuję, ale nie ma co pisać :( Męczy mnie strasznie na @, niedobrze, leci ze mnie tam na dole normalnie woda..choć dopiero 25 d.c., ale może już przyleźć czuję i taki marazm ogólnie, pogoda jeszcze dobija :(

________
Kciuczki za dzisiaj! &&& !!!

najeczko, ;* kiedy zaczynasz się kuć?
Moniś ja się już kłuję od tygodnia :D w piątek mam wizytę i pewnie wchodzi menopur :)
Dziś przyszła @ po odstawieniu anty. Też Cierpię :* Także tulę..i wiesz, razem raźniej :)

Agatek
Ty pisałaś o bólu pachwiny? Mi doskwiera od około 2 miesięcy, raz mocniej raz mniej. Taki ból rwący momentami. Teraz - w trakcie @ dodatkowo mocniej to odczuwam. Byłam z tym u internisty. Powiedziała, że nic groźnego się tam nie dzieje, że mam nieco powiększone węzły chłonne w tym miejscu i w sumie tyle...I że generalnie mogłam sobie coś naciągnąć w czasie pracy, bo sporo dźwigam.
U Ciebie może się to wiązać ze zmianami, z tym że się "rozrastasz". Miejmy nadzieję, że to to. Albo rzeczywiście wczoraj się narobiłaś za dużo i tak to odczuwasz. Głowa do góry. Oby było wszystko ok! Ściskam.

Aniko czytam :) Zaglądam :) I czekam na wizytę :))) A jak tam u Ciebie kochana? Bóle, które Ci dokuczały - ustały?
Kciuki za praktyki!!!!! &&& :)):*

KCIUKI ZA Was dziewczyny!!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry