reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Falka ja łykam o tych samych porach, niestety ja nie jem śniadań o tak wczesnej porze, bo rano tabletki łykam o 5:45 wiec tylko popijam wodą. Z efektów ubocznych - ogromne, bolące balony ;) (ogromne jak na mój rozmiar).

Ewelin ja też zaczynam panikować i przez myśl mi przeszła beta w poniedzialek. Z objawów pojawił się kilka razy delikatny ból jak na @

Dzisiejsze dziewczyny, kciuki zaciśnięte

Martka83 akurat z ogromnych balonow bym sie ucieszyla bo moje to mizerniutkie :)a jak sie M ucieszy :D
Rowniez trzymam mooocno kciuki za dzisiejsze wizyty! &&&&
Bety jak progesteron?
Westi co sie dzieje? Chcesz sie odciac od forum czy co sie stalo ze tak nagle zamilklas?

reklama
a ja spałabym cały czas.... niestety od poniedziałku już pracuję... Wczoraj np, przyszłam z pracy o 16 i poszłam spać. Obudziłam się o 20 zjadłam banana i o 21 znowu poszłam spać. Obudziłam się dziś o 7 bo nie mogłam wytrzymać (zachciało mi się siku) . Gdyby nie to, że musiałam iść do pracy to pewnie spałabym do 12 ;). Dopiero 6dpt ... oszaleję ...
Oo zazdroszczę ja tylko podczas choroby jestem w stanie zasnąć w dzień :) u mnie 5 dpt 3 dniowego zarodka. Teraz znów zaczyna mnie boleć pachwina i.mam.skurcz lewej nogi całej. Ehh oglądam dr house i trochę się uspokoilam ale jak tylko wstanę z automatu puls mam wyzszy...

Oo zazdroszczę ja tylko podczas choroby jestem w stanie zasnąć w dzień :) u mnie 5 dpt 3 dniowego zarodka. Teraz znów zaczyna mnie boleć pachwina i.mam.skurcz lewej nogi całej. Ehh oglądam dr house i trochę się uspokoilam ale jak tylko wstanę z automatu puls mam wyzszy...
u mnie tez 5 dzień pomyliłam się ;) ale 5 dniowego zarodka :)

Falka o tabletkach z estradiolem poczytaj sobie najlepiej ulotke,maja duzo ubocznych dzialan,przynajmniej ja je odczuwam ,czego tobie absolutnie nie zycze :) Lykaj o stalych porach,ja tez pewno pod koniec tyg.zaczne:)
Westi byla ostatnio na forum w zeszly czwartek pozno wieczorem ,tez jej szukam,pisalam do niej i zero odzewu...albo chce odpoczac i sie nie nakrecac przed krio(czego nie mozna nikomu tutaj brac za zle) albo nie ma internetu w co mniej wierze,bo jak nie w chacie to w pracy,tak czy siak przesylam telepatyczne buziaki i kciuki,gdziekolwiek jestes kochana ;););)
Agatek ,przy mocno ukrwionej macicy ,bardzo latwo sie zranic,nawet pazurem.Ja po kazdym badaniu wziernikiem plamie.Odhacz temat i zapomnij.Widzialas dzidzie i to najwazniejsze:)

reklama
Do góry