reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Truskawko ja w ogóle nie miałam krwawienia. Z tego co wiem miałam gazik wsadzony ale po godz. był usunięty. Brzuch wzdęty był jak i u pozostałych dziewczyn.
Ewelin mam nadzieję, że dr miał u nas dobrą rękę :)

reklama
Dziewczyny teraz to mam juz taka brązową wydzieline, ale i tak chyba nie powinno nic juz byc, niby punkcja poszła dobrze, ale mialam wczoraj lezec, a oczywiscie cos tam sobie sprzątałam i gotowałam w domu no i wlasnie chyba od tego tak sie nie za dobrze czuje :(

Pisanko ja jak zaszłam w ciąze to okropnie bolał mnie krzyz, ale zła wiadomośc jest taka, ze bolal mnie juz pozniej cala ciąze :) szczegolnie przy wysiłku

Truskawko ja w ogóle nie miałam krwawienia. Z tego co wiem miałam gazik wsadzony ale po godz. był usunięty. Brzuch wzdęty był jak i u pozostałych dziewczyn.
Ewelin mam nadzieję, że dr miał u nas dobrą rękę :)
No ja też liczę, że miał dobrą rękę :) Inaczej po łapach dostanie jak pójdę na wizyte :p

Pisanko ja jak zaszłam w ciąze to okropnie bolał mnie krzyz, ale zła wiadomośc jest taka, ze bolal mnie juz pozniej cala ciąze :) szczegolnie przy wysiłku
niestety ja mam bardzo wrażliwy kręgosłup szczególnie krzyżowy bo jeden krąg mam nieprzytwierdzony do miednicy i przesunięty odcinek wyżej i mam ruchomą miednicę. Taka wada od poczęcia :) Podobno sprawia że poród będzie mniej bolesny. Dziewczyny jak to jest z naturlanym porodem bo lekarz mi raz mówił dwa lata temu że jak ktoś ma orblemy z zajsciem to najczesciej jest cesarka od razu ustalona

Iga ogolnie fajnie, bo mam blisko, ale nudy takie, bo tak naprawde nie ma nikogo kto by mnie wdrozyl i zbijam baki. Duzo sie przynajmniej nie namecze, ale jednak chcialabym sie czegos nauczyc.

niestety ja mam bardzo wrażliwy kręgosłup szczególnie krzyżowy bo jeden krąg mam nieprzytwierdzony do miednicy i przesunięty odcinek wyżej i mam ruchomą miednicę. Taka wada od poczęcia :) Podobno sprawia że poród będzie mniej bolesny. Dziewczyny jak to jest z naturlanym porodem bo lekarz mi raz mówił dwa lata temu że jak ktoś ma orblemy z zajsciem to najczesciej jest cesarka od razu ustalona

Szczerze powiedziawszy to lekarze chetnie robia teraz CC z tego względu, ze jednak jest mniej powikłan niż przy naturalnym porodzie, choc ja bym jednak chciała sprobować swoich sił naturalnie, ale 1sza miałam cc i drugi poród tez pewnie sie tak odbędzie

reklama
Do góry