Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No ja też liczę, że miał dobrą rękęTruskawko ja w ogóle nie miałam krwawienia. Z tego co wiem miałam gazik wsadzony ale po godz. był usunięty. Brzuch wzdęty był jak i u pozostałych dziewczyn.
Ewelin mam nadzieję, że dr miał u nas dobrą rękę![]()
niestety ja mam bardzo wrażliwy kręgosłup szczególnie krzyżowy bo jeden krąg mam nieprzytwierdzony do miednicy i przesunięty odcinek wyżej i mam ruchomą miednicę. Taka wada od poczęciaPisanko ja jak zaszłam w ciąze to okropnie bolał mnie krzyz, ale zła wiadomośc jest taka, ze bolal mnie juz pozniej cala ciązeszczegolnie przy wysiłku
niestety ja mam bardzo wrażliwy kręgosłup szczególnie krzyżowy bo jeden krąg mam nieprzytwierdzony do miednicy i przesunięty odcinek wyżej i mam ruchomą miednicę. Taka wada od poczęciaPodobno sprawia że poród będzie mniej bolesny. Dziewczyny jak to jest z naturlanym porodem bo lekarz mi raz mówił dwa lata temu że jak ktoś ma orblemy z zajsciem to najczesciej jest cesarka od razu ustalona
Na mnie dziala sposob na zmeczenie. Intensywny trening a pozniej romantyczny wieczor w sypialni z mezem i z czerwonym winemA zdradz mi swój sposób. ?