reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Westi ja się nie szykuje na pozytywną bete :(
Ja raczej też nie :( jeszcze dzisiaj zauważyłam jak wykupowałam receptę, że mam przepisaną lutkę 100 a ja 50 brałam. Jestem załamana. Nie wiem dlaczego nie spojrzałam na receptę wcześniej. Przez te 6 transferów miałam zawsze 50 i to mnie zgubiło a, że miałam zapas to nawet nie zaglądałam. Ach ...

Ja raczej też nie :( jeszcze dzisiaj zauważyłam jak wykupowałam receptę, że mam przepisaną lutkę 100 a ja 50 brałam. Jestem załamana. Nie wiem dlaczego nie spojrzałam na receptę wcześniej. Przez te 6 transferów miałam zawsze 50 i to mnie zgubiło a, że miałam zapas to nawet nie zaglądałam. Ach ...
Ale w czym problem ze masz 100 ? Ja przy pierwszych transferach miałam 200, a teraz 100 cały czas ładuje... Nie martw się !!! Jak masz zapas 50, to aplikuj po dwie :)

Tak tu piszecie o tym wywalaniu brzycha to sobie mysle ze mialam duzo szczescia bo nie mialam zagnych skutkow ubocznych przy stymulacji.
O jacież. Mnie też wzdymało przy gonapeptylu strasznie, a teraz na krótkim nic, ogólnie zamiast tyć na tych hormonach przy 3 podejściach ja schudłam 6 kg.
Mnie strasznie wydęło przy I stymulacji. Teraz to dopiero początki..
Pick up miałam w lipcu, wydęty brzuch, kiepskie samopoczucie i mega upały. Nie było to fajne. Ale dało się przeżyć :)
Brzuch już spory, ale na wadze ani drgnęło. I niech tak zostanie :p
zrobiłam sikańca i blada druga krecha jest widoczna gołym okiem :)
Mega gratulacje!!!!! :)) Jutro beta dla potwierdzenia?
Dzięki kobietki za kciuki za nas. Maluszek rozwija sie prawidłowo, niestety nie mierzą i nie ważą w UK wiec nie wiem jaki duzy, ale najważniejsze że zdrowy. Łożysko wysoko, szyjka ok. Płci nie chciałam wiedzieć - czekamy na niespodziankę!
Super wiadomości :)))
Dziewczyny dziś mi się włączyły identyczne symptomy jak przy pozamacicznych ( a miałam ich 4). Nie brałam pod uwagę takiej opcji, bo ryzyko było ponoć małe. Czy któraś z Was miała przy in vitro? Niestety jeden jajowód mam ( nacięty był)
A jakie to są symptomy? Ja przy pierwszej biochemicznej, gdzie beta była niska i kiepsko przyrastała też się tego bardzo obawiałam...
Agatek, Madzionga, mnie też od wczoraj podbrzusze boli :(
Anika kurde, dopiero doczytałam :( Wciąż Cię boli? Wydaje mi się, że Ty teraz zaczniesz konkretnie rosnąć i być może to, to?

Musze wam się przyznać. Nie chciałam wczesniej pisać bo pewnie byście mnie wyśmiały:p. Byłam dzisiaj na becie. Chcialam po wynikach do was napisać. No i nie wiem co mam o nich sądzić. Dziś mój 6dpt i bete mam 2,5. Jak myślicie ?? Coś się z tego może wykluć? Nie brałam żadnych zastrzyków itp. Po prostu juz nie mogłam wytrzymać durna do piątku ;)

reklama
Do góry