reklama
ewelin86
Fanka BB :)
Nawet tak nie myśl!! Zobaczysz, że wszystko bedzie dobrzeDziewczyny boję się tego sezonu betowaniajezeli sie okaże, ze kolejny raz porazka to chyba skocze z mostu
![]()
annemarie
Dziewczyny, umieram. Nie mogę wstać. Brzuch mnie boli, spuchł jak balon. Ałaaa, nospa nie pomaga
Wyglada na hiperke, jutro do lekarza ,musi zobaczyc ile masz wody w brzuchu,albo ci podlaczy kroplowe albo bedzie kazal pic bez konca,jesc nabial ,zrobi poziom estradiolu i na podstawi tego wszystkiego okresli stopien.
Staraj sie przed weekendem to zalatwic.
pisanka89
Niestety miałam taki brzuch trzy dni że M musiał mnie podnosic z.lozka. Nic nie pomaga...musisz do lekarza zadzwonić i zapytać czy masz.sie pojawić czy czekaćDziewczyny, umieram. Nie mogę wstać. Brzuch mnie boli, spuchł jak balon. Ałaaa, nospa nie pomaga
pisanka89
Na lodówkę!Każda z nas powinna to każdego dnia czytać. Podnosi na duchu
ewelin86
Pisanka już Cie widzę jak masz to na lodówce, a później otwierasz ją i zajadasz pierogiNa lodówkę!
pisanka89
Takkarpatka wciagnieta ?
pisanka89
Jakbym tylko podczas czytania mogła jesc rzeczy z lodówki to bym pewnie znała na pamięćPisanka już Cie widzę jak masz to na lodówce, a później otwierasz ją i zajadasz pierogi![]()
reklama
Podziel się: