Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Nawet tak nie myśl!! Zobaczysz, że wszystko bedzie dobrzeDziewczyny boję się tego sezonu betowaniajezeli sie okaże, ze kolejny raz porazka to chyba skocze z mostu
![]()
Dziewczyny, umieram. Nie mogę wstać. Brzuch mnie boli, spuchł jak balon. Ałaaa, nospa nie pomaga
Niestety miałam taki brzuch trzy dni że M musiał mnie podnosic z.lozka. Nic nie pomaga...musisz do lekarza zadzwonić i zapytać czy masz.sie pojawić czy czekaćDziewczyny, umieram. Nie mogę wstać. Brzuch mnie boli, spuchł jak balon. Ałaaa, nospa nie pomaga
Na lodówkę!Każda z nas powinna to każdego dnia czytać. Podnosi na duchu
Pisanka już Cie widzę jak masz to na lodówce, a później otwierasz ją i zajadasz pierogiNa lodówkę!
Takkarpatka wciagnieta ?
Jakbym tylko podczas czytania mogła jesc rzeczy z lodówki to bym pewnie znała na pamięćPisanka już Cie widzę jak masz to na lodówce, a później otwierasz ją i zajadasz pierogi![]()