reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Masz co robic:) wiem ze załamka trwa chwilę, potem wraca się do walki. Tez tak mam. Dlatego mam nadzieje ze do jutra trochę ochłonę i bede mieć lepsze nastawienie, chociaż do momentu spotkania z embriologiem bede sie bać czy doczekały tranferu... Tez mam pokój dla mojego zarodka:) miał byc duży dla syna ale ostatnio podzieliłam na dwa małe:) wiec nie chcę zeby stał pusty
Wiesz wracam z pracy i mówię czemu tak mało zrobione hi hi hi bo przecież zaraz będę w ciąży i nie chce wdychac tych smrodow.
Czy się boję. ? Oczywiście że mam momenty dziwnych myśli. .... jestem człowiekiem . Żyje normalnie pracuje gotuje remontuje sprzątam planuje dzień jak co dzień ale idę z wiarą ze mi się uda . Kiedyś myślałam że tu głowa tam brzuch i co ma piernik do wiatraka. Teraz wierze ze ma. Tak się bałam hipetki jak zobaczyłam dawki ze z tego strachu nie miałam żadnego jajka. ......
Teraz od następnego cyklu po porażce idę od nowa ale z innym nastawieniem .

reklama
Martka piekna ta druga krecha. Gratulacje.

Strawbelka super ze masz juz kropki ze soba.:tak:

Truskawka to zajebiscie ci sie podzielily. Ale super ja 3 dniowe to mialam 4-6 komorek.

Rada ekstra wiadomosc. Sciskam mocno:-) :)

Marzen bardzo mi przykro.:sad: Trzymaj sie cieplo kochana.

Megi wierze ze ci sie uda i zobaczysz ze bedziesz miala jeszcze po kogo wracac.

Natula czekamy teraz na twoje wiesci.

Dziewczyny mam pytanie.
Biore lutinus 100mg ×3.
Tak mam w zaleceniach i tak pisze w ulotce.
Brac moze do tego duphaston? Jak tak to ile.
Czy zaszkodzi mi jak bede brac jeszcze duphaston???

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry