pisanka89
Fanka BB :)
To trzymam kciukiJedną sztukę blastkę...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To trzymam kciukiJedną sztukę blastkę...
A ja chyba zaczynam przeżywać powtórkę z rozrywki, blada druga kreska i coraz silniejsze bóle brzucha. Łykam magnez, wzialam nospe a brzuch naprawde mocno zaczyna boleć![]()
Przytulam :* kochana nie martw się jutro będzie piękna beta zarówno u Ciebie jak i umie :* :*A ja chyba zaczynam przeżywać powtórkę z rozrywki, blada druga kreska i coraz silniejsze bóle brzucha. Łykam magnez, wzialam nospe a brzuch naprawde mocno zaczyna boleć![]()
Mówiłam Wam, ze dostałam detektor tętna dziecka od znajomej i jak mnie cos niepokoi to na kilka sekund przykładam, poslucham i jestem duzo bardziej spokojna...
Mi przechodzi przez myśl żeby kupić tą maszynę do usg jak ona się tam nazywa. ....
słyszałam opinie ze nie koniecznie zawsze ten detektor dobrze działa ale nie rozglądam się jeszcze . Jakiej nasz firmy. ? I ile kosztuje takie cacuszko
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom