reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Bry :) :)

piękne wieści!!! Martka ale czad! GRATULACJEEEE!!!!! :)))

Wciąż trzymam kciuki za resztę dziewczyn :tak:

Boże, aż mam ochotę cyknąć sobie sikacza, bo jakoś tak dziwnie się czuję, ale obiecałam sobie, żeby sobie nie wmawiać jakiś cudów nad Wisłą :sorry:Chociaż ja w sumie nad Odrą :sorry:
Monia?? eee @ nie przylazła czy o co kaman?
Posty mi wczoraj chyba gdzieś się zapodziały :p Pytałam jak tam dokumenty do OA? Coś więcej napiszesz?:> jaki ośrodek, skąd?

Ja się melduję po wizycie 1DS :)
Dzisiaj wchodzi pierwszy Menopur. Za tydz. kolejna wizyta i w ostatnim tyg. kwietnia pic up :) Nie mogę się doczekać...
Aha, dodam że po roku zbadałam ponownie AMH i z 3,88 spadł do 2,7

Bety blastka byla wczesna AB nie mam wpisanego numeru, ale po rozmrożeniu rozwinęła sie w pełną . Ale zobacz ja wczoraj robiłam test i wyszła blada kreska a przeciez beta juz chyba była około 100 wiec u ciebie wcale nic to nie przesadza ze nic niw wyszlo.

Dzwonilam do kliniki, mam powtórzyć betę w poniedziałek. Dopiero wtedy umówić się na wizytę między 21-25 dniem po transferze. Jutro musze podjechać po receptę bo mi leków braknie.

Uwaga, uwaga!! Zaczynamy sezon ostrego betowania 

KWIECIEŃ

15: martka83- betowanie
15: ewelin86 - betowanie
15: kasia_basia - betowanie
15: ewa292929 - II betowanie
15: kamka75 - punkcja
15: Megi - transfer

16: Truskawka89 - transfer
16: Rada - II betowanie
16: rybka14 - transfer
18: Bety72 - betowanie
18: martka83 - II betowanie
18: szila09 - wizyta pecherzykowo- serduszkowa
18: westaice - wizyta i dalszy plan dzialania
19: Natalia89 - wizyta genetyczna i ewentualny start z zastrzykami
19: pisanka89 - betowanie
19: Malina780 - betowanie
19: butterfly1331 - pogląd w czasie stymulacji
20: Anika - wizyta u gin prowadzacej
20: Martini - wizyta u gin prowadzacej
21: Falka203 - usg przed crio
22: Piska23 - betowanie
22: onadlaniego - usg prenatalne w I trymestrze
22: Mgs82 - betowanie
23: agatek - wizyta u gin prowadzącego ciaze
25: monika1134 - wstępny transferu
25: Ewunka - usg kontrolne przed stymulacja
27: Hess - usg polowkowe
28: madzionga - wizyta u gin prowadzącej

MAJ
Annemarie - transfer  
4: olusja1987 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
5: onadlaniego - wizyta u gin prowadzacego ciążę
12: Ewa651 - usg polowkowe
13: Hess - wizyta u gin prowadzącego ciążę
16: olusja1987 - usg genetyczne w I trymestrze

Kogo i na kiedy dopisać?
Czy aby kogoś nie pozarlo? 

Monia?? eee @ nie przylazła czy o co kaman?
Posty mi wczoraj chyba gdzieś się zapodziały :p Pytałam jak tam dokumenty do OA? Coś więcej napiszesz?:> jaki ośrodek, skąd?

Ja się melduję po wizycie 1DS :)
Dzisiaj wchodzi pierwszy Menopur. Za tydz. kolejna wizyta i w ostatnim tyg. kwietnia pic up :) Nie mogę się doczekać...
Aha, dodam że po roku zbadałam ponownie AMH i z 3,88 spadł do 2,7

Kurcze mi coś właśnie znikają te posty, one się tam zwijają i jak sobie nie rozwiniesz to można się pogubić. No jeszcze czas do @, ale tak jakoś inaczej się czuję, może przez tą wizytę w OA tak mnie kusi;p..człowiek głupi... Wrocław DOPS i tyle... :) nic więcej nie wiem :)
Super, że zaczynasz :) To Twój czas teraz :) No trochę AMH spadło, u mnie pewnie jeszcze bardziej, bo 3 stymulacje...

west, Co do Odry no to mam nawet blisko ;) zaraz się okaże, że my w pobliżu ? :p

reklama
Do góry