reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

:) u mnie w klinice aku wykonuje pani anestezjolog. Ja zaczęłam chodzić zaraz po miesiączce tzn od 3dc tylko ze moja pani doktor jechała na wakacje wiec pierwszy zabieg miałam u niej pozniej chodziłam do gabinetu medycyny tybetańskiej, a pozniej po powrocie pani doktor z kliniki chodziłam raz tu raz tam bo byłam bardzo zadowolona z tego gabinetu medycyny tybetańskiej. Chodziłam co dwa dni i ostatnią miałam w dniu transferu. Aku ma za zadanie lepiej ukrwić macice lepiej przygotowuje ja do przyjęcia zarodka i dodatkowo miałam igły stawiane na stres czułam sie lepiej jak po relanium :) Na razie 3 pozytywne bety za mną.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Czy to był moze gabinet Narantem?

reklama
Hmm i fizjoterapeuta co ci nakluwa ?
Ja tez jestem fizjoterapeuta z wyksztalcenia ale juz do akupunktury to osobny kurs musi byc :)

Ja biorę masaż na poprawę pracy jajników od tego miesiąca . Kiedyś już z tego korzystałam ale jakoś tak dałam sobie spokój teraz wróciłam. ..... strasznie boli :szok: ale. ......w Polsce jak jestem na wakacjach zawsze biorę pełen pakiet wychodzę na czwórka :rolleyes:akupunktury nie próbowałam jakoś się boje. ....

Ja biorę masaż na poprawę pracy jajników od tego miesiąca . Kiedyś już z tego korzystałam ale jakoś tak dałam sobie spokój teraz wróciłam. ..... strasznie boli :szok: ale. ......w Polsce jak jestem na wakacjach zawsze biorę pełen pakiet wychodzę na czwórka :rolleyes:akupunktury nie próbowałam jakoś się boje. ....
To kto cie masuje ze wychodzisz na czworaka masaz ppwimien byc przyjemny :)

Cennik powinny dać Co w rejstracji a jak nasz możliwość zadzwonić do embrionów to super wszystko Ci wyjaśni jak to u Was działa. I daj znać ;)
Moze kiedys cennik u mnie sie pojawi narazie od 10 miesiecy jest tworzony :) buhaha ;)
Telefon mam podany na wypisie wiec nie zaszkodzi zadzwonic chyba nic mo nie zrobia skoro chcem sie dowiedziec tak waznych rzeczy ;)

reklama
Nam tez lekarz kazał zrobić, mieliśmy zrobić jeszcze wiązanie z kwasem hialuronowym, ale nigdzie nie było odczynników i u nas na Pomorzu nie wykonywali nigdzie tego badania. Wiec sobie darowaliśmy to badanie, ale fragmentację zrobiliśmy. Badanie robiliśmy w lutym wynik wyniósł 34% powtórzyliśmy w styczniu i fragmentacja spadła do 8%. Jak wiadomo plemniki tworzą sie 3 miesiące i przez te trzy miesiące jedyne co zmieniliśmy to codziennie piliśmy świeżo wyciskany sok pomarańczowy. Żadnej innej suplementacji.
Właśnie to mnie najbardziej zaskakuje w tych wszystkich badaniach człowiek by robił co miesiąc i za każdym razem inne hihihi .i czemu .?

Do góry