gosia321
Fanka BB :)
Hmm na akupunkture ? Rozszerz triszke ten tematJa brałam Acard, lekarz dodatkowo zapisał mi polfilin i chodziłam na akupunkturę.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hmm na akupunkture ? Rozszerz triszke ten tematJa brałam Acard, lekarz dodatkowo zapisał mi polfilin i chodziłam na akupunkturę.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
O niczym innym nie mysleKochana na pewno wszystko jest ok![]()
Domyslam sie i tak jedtes wytrzymala ja dzwonilam 2 razy zeby sie dowiedziec co z zarodkamiO niczym innym nie mysle
Ja robie wszystko aby tylko o tym nie myslec i gdy tylko tel dzwoni to se tak mysle tylko nie onDomyslam sie i tak jedtes wytrzymala ja dzwonilam 2 razy zeby sie dowiedziec co z zarodkami![]()
Nic mi nie wspominal,moze jeszcze cos zaproponuje jak bedzie co mrozic a jak nie to sama go sie zapytam.husann powiedz mi czy tobie prof W tez mowil ze o ulepszaczach do icis rozmawia sie z embriologami ??
Gosiu a jakie to moga byc np ulepszacze ??? Wiesz cos o tymhusann powiedz mi czy tobie prof W tez mowil ze o ulepszaczach do icis rozmawia sie z embriologami ??
O widze ze ciebie tez nikt nie poinformowal ze istnieje taka mozliwosc wynoruGosiu a jakie to moga byc np ulepszacze ??? Wiesz cos o tym
Moim zdaniem nie .Czyli co - to,że miałam niski progesteron nie wpłynęło na zagnieżdżenie? A właściwie jego brak?