butterfly1331
Moderator
A może mają inne normy? Pisanka ma rację - zawsze trzeba robić w tym samym laboratorium.Tak dwa ale dziś jest 14dpt a 12 miałam wynik 200.40.
Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A może mają inne normy? Pisanka ma rację - zawsze trzeba robić w tym samym laboratorium.Tak dwa ale dziś jest 14dpt a 12 miałam wynik 200.40.
Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tez tak mialam po transferze. A transfer mialas na pelnym pecherzu. Ja nic nie bralam po 3 dniach przeszlo.
Tak mam te sama jednostkę. . No nie wiem już samaZawsze musisz robić w jednym labo![]()
Masz.te.sama.jednostke?
A furaginę można brać w ciąży? Nie wiem tego niestety. Może spróbuj coś z żurawiną? Może w aptece Ci coś doradzą?
Może to jakiś błąd pomiaru lub przecinek w złym miejscu, ja bym poszła do tego punktu zeby to jeszcze raz sprawdzili
Każde labo ma inne normy inny sprzęt inna czułość dlatego wyniki nie są miarodajne jeżeli nie robi się w jednym labo
Dzwoniłam juz i wszystko sprawdzili mówią ze jest wszystko ok.. zobaczę w po co powie lekarzMoże to jakiś błąd pomiaru lub przecinek w złym miejscu, ja bym poszła do tego punktu zeby to jeszcze raz sprawdzili
Właśnie tak zrobię [emoji2][emoji2]Ja na twoim mi iejscu poszlabym do tamtego labo gdzie robiłaś dwa pomiary i oddała krew jak nie dziś to w poniedziałek![]()