gosia321
Fanka BB :)
Hehe jedna lampka i wypominaszNie pij tyle hi bo coś Ci się literki pomyliły hi
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hehe jedna lampka i wypominaszNie pij tyle hi bo coś Ci się literki pomyliły hi
Nie no ja wiem zartuje sobie ale mam w pracy takie delikwentki co jada caly czas na zwolnieniachHigiena i praca człowieka wzbogaca![]()
Udało Ci się za 1 razem. ? I masz sniezynki . SzczesciaraChcialam wam sprawdzic jak mialam symulację, bo to juz tak dawno było. .. Ale papiery mam tylko z ostatnich dni przed punkcją i potem przed transferem no i po do bety... Oj... Pamiętam te nerwy... A teraz tez trochę stresow bedzie choc nie ukrywam ze przy drugim jednak juz podejscie jest chyba inne...
A jesli chodzi o sam transfer to z dokumentow wynika ze zaczelam leki przyjmowac od 12 dc a w 17 mialam transfet... Wiec pozostaje liczyc na dobre wyniki i szybkie podejście [emoji3]no chyba ze kolejki jakos są. .. Ale to sie moze jutro dowiem przez telefon ...
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie trwała chyba 17 dni. Miałam 20 zastrzyków i coś mi zostało. Nie powiem Ci dokładnie, bo leki zostały w domu,a my od dziś byczymy się nad morzemKath lekarz wypisze Ci co trzeba
Kobietki mam pytanie ile u Was trwała stymulacja gonapeptylem O,1?
juz tuż tuż 1 stymuluje miałaś krótkim. ? Teraz długim. ?Dzięki Aniko za odpowiedź. Lekarz przepisał mi go na 14 dni a później w kartę mam wpisany menopur . Zastanawiam się czy nie za krótko. Wizyta z badaniami krwi dopiero 1 lipca.
U mnie długi protokół z antykami trwał ok. 5 tygodni.A jak dlugo trwa stymulacja protokolu dlugiego? Tyle samo co przy normalnej iui czy wlasnie jak wynika z nazwy ze dluzej?
No udalo się [emoji3]sama bylam nastawiona ze tak łatwo nie będzie i niespodzianka, pamiętam betę w 14 dniu po transferze.. Chyba pol godziny pod szpitalem stalam z wynikiem. .. Co prawda punkcja w listopadzie a transfer w marcu... W dzien kobiet [emoji3]Udało Ci się za 1 razem. ? I masz sniezynki . Szczesciara![]()
Po transferze:Dziewczyny, jakie leki przyjmowalyscie po punkcji i transferze i jak długo?
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom