gosia321
Fanka BB :)
Niby moj lekarz powiedzial ze refundacja na leki raczej pozostanie ale ile w tym prawdy to nie wiemAniko wczoraj zaczęłam
Rety to następne dawki będą już bez refundacji:/
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Niby moj lekarz powiedzial ze refundacja na leki raczej pozostanie ale ile w tym prawdy to nie wiemAniko wczoraj zaczęłam
Rety to następne dawki będą już bez refundacji:/
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
2 tyg gonal i potem jeszcze 14 gonal chyba by rozwaliło jajniki hihihi21 dni antyki
2 tygodnie gonal
7-14 dni gonal plus lek do stymulacji nie wiem co dostaniesz ja mialam menopur
Kurde a ja myslalam zepo 2op antykow zaczne juz stymulacje np menopurem21 dni antyki
2 tygodnie gonal
7-14 dni gonal plus lek do stymulacji nie wiem co dostaniesz ja mialam menopur
Nawet 3 liczac ten w ktirym czekalam na punkcjeNie narzekaj dopiero miałaś 2 tyg wolnego.
Chodzilo mi o gonapeptyl 0.12 tyg gonal i potem jeszcze 14 gonal chyba by rozwaliło jajniki hihihi
Noooo jeszcze lepiej . Ja w roku mam tylko sierpień i koniec. ..... musze odpocząć za cały rokNawet 3 liczac ten w ktirym czekalam na punkcje

Nie pij tyle hi bo coś Ci się literki pomyliły hiChodzilo mi o gonapeptyl 0.1
Widzisz trzeba kombinowac i brac zwolnieniaNoooo jeszcze lepiej . Ja w roku mam tylko sierpień i koniec. ..... musze odpocząć za cały rok![]()
Higiena i praca człowieka wzbogacaWidzisz trzeba kombinowac i brac zwolnienia![]()