gosia321
Fanka BB :)
Zapytac nie zaszkodziWszystkie Ci przetrwały?
Hmmm może porozmawiam z moim lekarzem o tym dłuższym protokole...
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zapytac nie zaszkodziWszystkie Ci przetrwały?
Ja tsh mam wahajace się od 1 do 2,4 ale mam bardzo wysokie przeciwciałaPrzeciwciala powyzej 190 a tsh w normie bo od 8 lat na lekach ale ogolnie zawsze bylo w granicach normy. U mnie hashi potwirdzklo usg tarczycy ktora jest cala w tzw dziurach
Ale musze zrobic sobie poziom na dniach bo cos czuje ze stymulacja rozjechala moje uregulowane wyniki cos ostatnio mnie zatyka takie uczucie mam
A jakie ty masz parametry
Wszystkie 4 się zapłodniły i dzieliły. Jedna doszła do blastocysty, pozostałe przestały się dzielić w 6 dniu. Nie mamy mrozaków i dlatego czekam mnie kolejna stymulacja. Rozmawialiśmy o krótkim protokole, ale lekarz jest zwolennikiem długiego. Pogadaj. Może w Twoim wypadku krótszy jest lepszy.Wszystkie Ci przetrwały?
Dużo miałaś tych pustych pęcherzyków prawidłowa odpowiedź to to 6- 8 na jajnik 80% z tego to komórki .Tak mówią książki przynajmniej mojego lekarza hiPierwszy dal dobry rezultat bo bylo 5 dobrych zarodkow przy minimalnych dawkach hormonow wiec stwirdzili ze nie ma co zmieniac. A ogolnie wszystkich jajek mialam ponad 20 w tym 7 z dojrzalymi komorkami. Hmm czy ten protokol daje lepsze komorki nie wiem
Czyli tsh masz w normie ale powyzej 2 to za duzo na ciaze moje tez skacze kiedus mialam najnizsze 0.01 tak to jest przy hashiJa tsh mam wahajace się od 1 do 2,4 ale mam bardzo wysokie przeciwciałaok 500
Wlasnie dlatego u mnie nie chca zmieniacDobry jest ten protokół który działa i jeśli za 1 razem jakiś dział to raczej nie zmieniają tylko lekko modyfikuja
Ale mialam male dawki gonapeptyl pol ampulki i menopur 75Dużo miałaś tych pustych pęcherzyków prawidłowa odpowiedź to to 6- 8 na jajnik 80% z tego to komórki .Tak mówią książki przynajmniej mojego lekarza hi