reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja jestem cicho, bo jest 36C i umieram [emoji12] a poza tym od wczoraj mam czkawke! Pierwszy raz od lat i mam ja prawie caly dzien co chwile. Masakra jakie to wkurzajace!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Witam. Jestem tutaj nowa. Jestem w trakcie stymulacji przed in vitro(podejście nr 3, 1 w Provicie). Czy też leczysz się u doktora Grettki? Przepraszam ale nie czytałam wcześniejszych wpisów ale wnioskując po urlopie od piątku to pewno tak. Dzis pani w rejestracji mi udzieliła informacji że niestety doktor kończy wsólpracę z Provita:( ja osobiście czuję się trochę oszukana bo za półtora tygodnia gdzies mam mieć punkcję i nie mam lekarza prowadzącego. Ostatnia szansa na wizytę u niego to czwartek:( straszne to jest
Hej!
Tak, leczę się u dr Grettki. Czy to znaczy,że po urlopie już nie wróci? Miałam wizytę 2 tyg. temu i powiedział mi, że wyjeżdża na 2 tygodnie, potem wraca- nawet ustalaliśmy wstępnie, kiedy będę miała transfer. W czwartek się przekonam. Do kogo teraz się umówiłaś?

reklama
Hej!
Tak, leczę się u dr Grettki. Czy to znaczy,że po urlopie już nie wróci? Miałam wizytę 2 tyg. temu i powiedział mi, że wyjeżdża na 2 tygodnie, potem wraca- nawet ustalaliśmy wstępnie, kiedy będę miała transfer. W czwartek się przekonam. Do kogo teraz się umówiłaś?
dr kazał mi przyjść na wizytę w piątek i dopiero w recepcji się dowiedziałam ze zaczyna urlop od piątku wiec umówiła mnie do dr Orlickiego ale dziś mi to nie dało spokoju i zadzwoniłam się przepisać na czwartek do dr Grettki i jak pytałam kiedy wróci z urlopu to pani mi powiedziała ze zakończył z provita współpracę i po urlopie już nie wraca. Chciałam się umówić do Manki albo Pelagi ale mają podobno mnóstwo pacjentow i nie zapisują do nich. Jak będę chciała zmienić lekarza prowadzącego, a będę musiała, to pierwsza wizyta znowu 200 zł płatna jako wstępna w leczeniu mimo iz za półtora tygodnia mam mieć punkcje. W czwartek będę musiała o wszystko doktora popytać i poprosić o recepty na leki po transferze. Szkoda ze o takich rzeczach człowiek dowiaduje się

Do góry