iga2421
Fanka BB :)
Marzen a wiesz moze w jakim celu ten estrofem sie bierze???ja cos tu w ulotce czytam ze to zastepczy hormon przy menopauzie...o co kaman??
Estrofem pomaga budować endometrium.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Marzen a wiesz moze w jakim celu ten estrofem sie bierze???ja cos tu w ulotce czytam ze to zastepczy hormon przy menopauzie...o co kaman??
No dobra, skoro to ma pomocJagoda powiem Ci ze nie wiem . Ale brałam dwa razy dziennie.
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie ja nic nie mialam oprocz luteinusaHeh..no nie pękło
Czy Wy tez dostałyście cała liste lekow/zastrzykow do brania dalej???
Hej!Witam. Jestem tutaj nowa. Jestem w trakcie stymulacji przed in vitro(podejście nr 3, 1 w Provicie). Czy też leczysz się u doktora Grettki? Przepraszam ale nie czytałam wcześniejszych wpisów ale wnioskując po urlopie od piątku to pewno tak. Dzis pani w rejestracji mi udzieliła informacji że niestety doktor kończy wsólpracę z Provitaja osobiście czuję się trochę oszukana bo za półtora tygodnia gdzies mam mieć punkcję i nie mam lekarza prowadzącego. Ostatnia szansa na wizytę u niego to czwartek
straszne to jest
Tak. Ja dostałam encorton, estrofem, fragmin, lutinus, zamur, do tego nadal miałam brać euthyrox i femibion.Heh..no nie pękło
Czy Wy tez dostałyście cała liste lekow/zastrzykow do brania dalej???
Gdzie masz 36 st u mnie w Olsztynie pizdi jak h..Ja jestem cicho, bo jest 36C i umieram [emoji12] a poza tym od wczoraj mam czkawke! Pierwszy raz od lat i mam ja prawie caly dzien co chwile. Masakra jakie to wkurzajace!
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
dr kazał mi przyjść na wizytę w piątek i dopiero w recepcji się dowiedziałam ze zaczyna urlop od piątku wiec umówiła mnie do dr Orlickiego ale dziś mi to nie dało spokoju i zadzwoniłam się przepisać na czwartek do dr Grettki i jak pytałam kiedy wróci z urlopu to pani mi powiedziała ze zakończył z provita współpracę i po urlopie już nie wraca. Chciałam się umówić do Manki albo Pelagi ale mają podobno mnóstwo pacjentow i nie zapisują do nich. Jak będę chciała zmienić lekarza prowadzącego, a będę musiała, to pierwsza wizyta znowu 200 zł płatna jako wstępna w leczeniu mimo iz za półtora tygodnia mam mieć punkcje. W czwartek będę musiała o wszystko doktora popytać i poprosić o recepty na leki po transferze. Szkoda ze o takich rzeczach człowiek dowiaduje sięHej!
Tak, leczę się u dr Grettki. Czy to znaczy,że po urlopie już nie wróci? Miałam wizytę 2 tyg. temu i powiedział mi, że wyjeżdża na 2 tygodnie, potem wraca- nawet ustalaliśmy wstępnie, kiedy będę miała transfer. W czwartek się przekonam. Do kogo teraz się umówiłaś?