jagodaaga
Fanka BB :)
CzaderskoZ tej radosci to nie wiedzialam co mam mowic
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj
CzaderskoZ tej radosci to nie wiedzialam co mam mowic
Kurcze walczy maluszekZ tej radosci to nie wiedzialam co mam mowic
Oby tylko sie udalo to moga byc i blizniaki jakos da sie rady. W sumie mam 5 pokoji w domu i ktos musi je zajacPrzy pierwszej ciąży to większość by się bała
Jeśli chcesz to tego Ci życzę
Myślę, że musimy myśleć ze damy rade i po tych trudach i kopach w d...,które tyle razy dostalysmy to będziemy przechodzić super nasze ciążę
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
To znaczy,że się dzieliły trochę wolniej i w 5 dobie były w stadium przed blastocystą. Obserwowali je jeszcze, ale niestety do blastocysty nie doszłyCo to znaczy morulami?? ale nowe pojeciamusze sie podszkolic
Nie no Kochana,to będziesz miała jeszcze 2 wolneOby tylko sie udalo to moga byc i blizniaki jakos da sie rady. W sumie mam 5 pokoji w domu i ktos musi je zajac![]()
Ja kupuję w biedronce. 15zł za 200gPodjadę jutro do Piotra i Pawła albo Almy. Jak gdzieś coś ciężko dostać to u nich zazwyczaj jest
Waleczny jest i to bardzo M mowi ze jak tyle walczyl to i zostanie z nami.Kurcze walczy maluszek
Super wiadomość
Jak będziesz miała ok badania to transfer kiedy mniej więcej?
Ja się nie bojęPrzy pierwszej ciąży to większość by się bała
Jeśli chcesz to tego Ci życzę
Myślę, że musimy myśleć ze damy rade i po tych trudach i kopach w d...,które tyle razy dostalysmy to będziemy przechodzić super nasze ciążę
No to będę miała bliżejJa kupuję w biedronce. 15zł za 200g
I tak juz by moglo zostac