Ewunka
Fanka BB :)
U mnie nic nowego .Czuje się dobrze .Ewunka, a co u Ciebie? Jak Ty się czujesz po weekendzie i tych niespodzianka, które Cię spotkały? Bo albo nic nie pisałaś, albo coś przegapiłam![]()
Zaraz wakacje
Nowy cykl nowe możliwości

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie nic nowego .Czuje się dobrze .Ewunka, a co u Ciebie? Jak Ty się czujesz po weekendzie i tych niespodzianka, które Cię spotkały? Bo albo nic nie pisałaś, albo coś przegapiłam![]()
Tez nie wiem co może być przyczyną. ....W sumie to mi nie powiedział ile jest dominujących..:/ powiedział tylko że pociąg ruszył i wyliczył ile jest.. dostałam ovitrelle ale nic nie pękło [emoji22]
Nie wiem co może być przyczyną tych nie pekajacymi pęcherzyków [emoji20]
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Tego sie właśnie najbardziej obawiam [emoji20]Tez nie wiem co może być przyczyną. ....
U mnie nie pękają czasem i to ponoć z powodu endonetriozy
Większy z Ciebie pożytek teraz hi hiPo dzisiejszej zmniejszonej dawce eutyroxu juz chociaz nie mam kolatania serca to byla masakramyslalam ze na zawal zejde
tak walilo. Ale jeszcze mnie nosi wlasnie skobczylam sprzatac mieszkanie o dziwo w 2 h zrobilam tyle co normalnie w 4 masakra normalnie. Jeszcze troche czasu minie zanim sie wszystko ustabilizuje. No i oczyeiscie dalej nie moge zasnac do 2 pewnie posiedze
Tak zdecydowanie mniej szkodliwe beda kielki zamowilam caly arsenalmoglabym co prawda kupic elevit pregna cos tam jedyne leki dla kobiet planujacych i w ciazy bez jodu. Ale jednak wole naturalne witaminy a nie chcem przesadzic bo przewitaminizowanie organizmu tez nie jest zdrowe
![]()
Gratulacje mamusiu;*Wlasnie dzwonili - udalo sie [emoji4] Beta 147 [emoji16][emoji16][emoji16]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Eve super wiesci i czuje tutaj bliźniakiMam wynik - beta 427![]()
Laparo diagnostyczne kiedy robisz. ?
Przykro mi bardzo tutaj statystyki się nie liczą nie to jest najważniejsze widać to nie było to jajeczko;(Przeczucie mnie nie myliło, a statystyk stało sie zadość :-( moja beta to 1,2 :-(
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Hej Anika jak się czujesz ? Jak ma się Pola? Coraz wyżej na suwaczku jesteś jak to zlecialo) super