Dziekuje a z tymi bliźniakami to zobaczymyEve super wiesci i czuje tutaj bliźniaki) gratulacje
Misis kciuki za dzisiaj,oby piękne jajka pobrali
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziekuje a z tymi bliźniakami to zobaczymyEve super wiesci i czuje tutaj bliźniaki) gratulacje
Zgadzam się. My jesteśmy tak nafaszerowane lekami, że trochę czasu musi minąć zanim organizm się wyreguluje i wróci do normy. Po sobie widzę, że te 3 miesiące przerwy między stymulacjami, to wcale nie jest dużo.Ale leki do stymulacji mysle ze tez wziely w tym udzial bo tak sie czulam juz po teansferze a wtedy jeszcze nie bralam witaminek
Dalam czadu jednym slowem
Mam tylko nadzieje ze jak zacznie sie normowac poziom tsh to organizm nie bedzie domagal sie nadrobienia snu i wypoczynku.
Zazwyczaj mam 4 dni skąpe czasem 3 teraz miałam 2 obfite nie jest nic co mnie niepokoi . Mieliśmy wylecieć 1 sierpnia ale się skomplikowalo mąż złamał korzeń zęba w jedynce dostał infekcji i jest na antybiotyku i dostał 2 razy sterydy .VW czwartek ma chirurga chyba już będzie mógł mu usunąć zęba. .... biedaczek .To chyba Ci się udzieliło ode mnie. Gdyby ktoś mnie w tym miesiącu zapytał, kiedy miałam @, to nie wiem :-/ Może wtedy,kiedy myślałam, że mam, a może teraz? Stymulacja robi dziwne rzeczy z organizmem, ale ważny jest efekt końcowyA ja za radą pani dr i za radą Murphy'ego powtarzam sobie, że tym razem idę po moje bliźniaki
Wakacje, słońce i plaża to to,co motylki lubią najbardziej! W tym roku mnie to ominie, ale poświęcę się dla wyższego celu
Kiedy wyjeżdżacie? Łap słoneczko za tych, którzy nie mogą![]()
Gosia się nafaszerowala na własną rękęZgadzam się. My jesteśmy tak nafaszerowane lekami, że trochę czasu musi minąć zanim organizm się wyreguluje i wróci do normy. Po sobie widzę, że te 3 miesiące przerwy między stymulacjami, to wcale nie jest dużo.
A jeśli nadal masz nadmiar energii, to zapraszam do mnie - dzień gospodarczy mamy w piątek i przyda się dodatkowa para rąk do pomocy![]()
My chcieliśmy bliźniaki od początku, lekarz się nie zgadzał na dwa zarodki przy pierwszej stymulacji.Zazwyczaj mam 4 dni skąpe czasem 3 teraz miałam 2 obfite nie jest nic co mnie niepokoi . Mieliśmy wylecieć 1 sierpnia ale się skomplikowalo mąż złamał korzeń zęba w jedynce dostał infekcji i jest na antybiotyku i dostał 2 razy sterydy .VW czwartek ma chirurga chyba już będzie mógł mu usunąć zęba. .... biedaczek .
Wycieczki jeszcze nie kupiłam zobaczymy co w czwartek .
Miejsce i hotel juz mam wybrane .
Słońce łapę tez tu na miejscu
Nie wiem też czy stymulacja się nie przesunie czy nie zabilismy wszystkich robaczkowzadecyduje lekarz .
Po bliźniaki. ?
Kurde pół roku temu byłam jedyna która chciała bliźniaki a teraz 90% chce moje bliźniakijak ja kocham bliźniaki
![]()
U mnie teraz o połowę mniejZobacz załącznik 763498Motylku 7.30 rano jeszcze nie wyszło słońce![]()
TeneryfaMy chcieliśmy bliźniaki od początku, lekarz się nie zgadzał na dwa zarodki przy pierwszej stymulacji.
A dokąd się wybieracie? Robaczkami się nie martw na zapas, na pewno wszystko będzie ok!
W Polsce słoneczka brak, od kilku dni temperatura ok. 18st![]()