reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

My chcieliśmy bliźniaki od początku, lekarz się nie zgadzał na dwa zarodki przy pierwszej stymulacji.
A dokąd się wybieracie? Robaczkami się nie martw na zapas, na pewno wszystko będzie ok!
W Polsce słoneczka brak, od kilku dni temperatura ok. 18st :(
Lekarz gamon :)
Przy 1 nie
Przy 2 ewentualnie
Przy 3 podamy ......
Takie dziwne założenia mają :szok:

reklama
Byliśmy tam rok temu. Wyspa ładna i pogoda murowana, ale poczytaj dokładnie opinie o hotelu, który wybraliście. My źle trafiliśmy, mimo że wybraliśmy to,co nam polecali w biurze. W hotelu był grzyb, pleśń, wilgoć, mrówki. Oboje się rozchorowaliśmy :-/ Nie była to podróż poślubna marzeń :( Hotel był 4*, a tu taka kicha. Polecam wynająć auto i pozwiedzać wyspę, jeśli lubicie takie atrakcje. Wulkan El Teide robi wrażenie :)

Dzień dobry dziewczynki! Ja wlasnie podnoszę dupsko z wyra, jem sniadanie i jadę na betę numer 2... Zobaczymy czy przyrasta buziaki trzymam kciuki za Misis! I miłego dnia dziewczynki ! Co ma byc to bedzie :)
piękna bedzie beta na pewno :)

Co do bliźniaków to ja,nie żebym jakoś mocno chciała,ale jak juz beda to radość podwójna :) Maz juz sie cieszy,ze takim wypasionym wózkiem beda śmigać podwójnym ;)

Byliśmy tam rok temu. Wyspa ładna i pogoda murowana, ale poczytaj dokładnie opinie o hotelu, który wybraliście. My źle trafiliśmy, mimo że wybraliśmy to,co nam polecali w biurze. W hotelu był grzyb, pleśń, wilgoć, mrówki. Oboje się rozchorowaliśmy :-/ Nie była to podróż poślubna marzeń :( Hotel był 4*, a tu taka kicha. Polecam wynająć auto i pozwiedzać wyspę, jeśli lubicie takie atrakcje. Wulkan El Teide robi wrażenie :)
Na której plaży byłaś. ?
Jak nazywał się hotel .?
Mam nadzieje ze to nie mój :szok:

reklama
Kobietki na miły dzień przesyłam zdjęcie ( nikt mnie nie pobił to fraxiparine[emoji14]
1469001382188.jpg

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1469001382188.jpg
    1469001382188.jpg
    22,2 KB · Wyświetleń: 510
Do góry