katharina203
Fanka BB :)
A wszystkie kobietki wyjely karte przebiegu ciazy...ale mi smutno 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie dzisiaj było tak samo- same ciężarne-ale wzięłam to za dobrą monetęA wszystkie kobietki wyjely karte przebiegu ciazy...ale mi smutno![]()
Ivo czemu jestes tak pesymistycznie nastawiona przeciez pobrali ci komorki wiec mysl pozytywnie nie z kazdej stymulacji musi byc ich nascie. Moze skoro jedt mniej beda lepszej jakosci.Kasiu,przykro mi.U mnie tez będzie to samo. Dzwonilam do Novum, żeby się umówić do dr Taszyckiej ,a tam nic wolnego nie ma aż do października. Mają sami do mnie dzwonić czy cos się znajdzie do dr Lewandowskiego. Az tak dużo tam pacjentów? I wypytywali mnie czy mialam juz in vitro i koniecznie gdzie robione. Pierwszy raz coś takiego mnie spotkało dzwoniąc o wizytę. U nas musi byc Imsi a teraz te 2 procedury były Icsi ,chociaz lekarze mowili ,że nie ma dużej różnicy . A pierwsze in vitro było Imsi i udane to moze w tym klucz do sukcesu. Zaczynam myśleć, że moze czasami podają zarodki,które się zatrzymały w rozwoju,zeby tylko odbył się transfer. Jestem załamana.
Kochana a ktory to dzien stymulacji ?Kasiula, bardzo mi przykro
Ja już po wizycie. Estradiol 1300, progesteron 0,114, endometrium podobno dobre (nie wiem, ile ma). Lewy jajnik odpowiada gorzej- są 2 pęcherzyki po 15 mm i dwa mniejsze. Z prawym jajnikiem lepiej - 4 pęcherzyki podobnej wielkości i kilka mniejszych. Myślałam, że będzie lepiej, ale trzeba się cieszyć z tego, co jest
Strasznie mi już ciężko, ruchy sprawiają mi kłopot, ale coraz bliżej finishu.
Gosiu,wpisz mnie proszę na wizytę w sobotę - 20.08
Punkcja będzie w poniedziałek lub we wtorek - okaże się po podglądzie.
Dziś 7 dzień. Mam nadzieję, że będzie 6 dobrej jakości i wszystkie się zapłodnią- to będzie pełnia szczęściaKochana a ktory to dzien stymulacji ?
Nie jest zle do soboty jeszcze te male moga sporo nadgonic![]()
To całkiem dobry wynik jak na 7 dzień. Trzymam kciuki żeby było 6 pięknych zarodkówDziś 7 dzień. Mam nadzieję, że będzie 6 dobrej jakości i wszystkie się zapłodnią- to będzie pełnia szczęściaNa razie czekamy.
Jutro idę na masaż relaksacyjny, mam nadzieję, że mi to nie zaszkodzi (chociaż nie mam pojęcia, jak się położę na brzuchu).