butterfly1331
Moderator
ZapraszamNie lubię piec. ..nic oprócz mięsa ( bo szybko i łatwo ) ale bym takiego chleba zjadła. .......ach. ... och ... ech .....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
ZapraszamNie lubię piec. ..nic oprócz mięsa ( bo szybko i łatwo ) ale bym takiego chleba zjadła. .......ach. ... och ... ech .....
Polecam gaspacho .Za pomidorowymi nie przepadam. Ja pilam głównie melisę i wodę. Dziś napiłam się tego pomarańczowego i chyba go dokończę![]()

Ja robię ze słonecznikiem i dynią, ale orzechy to też dobra myśl. Gdy zrobimy w końcu zlot mam z BB, to upiekę chlebw ogole caly czas mam w glowie taka mysl ze przy tym estradiolu to te komorki byly jakies uszkodzone i ze cos bedzie nie tak
o, tez bym zjadla dobrgo chleba, np z orzechami..
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Brzmi dobrze, spróbujęPolecam gaspacho .
Pomidor
Ogórek
Czosnek
Oliwa z oliwek
Ocet winny
Może być papryka czerwona
Sól
I niebo w gębie .
Można dodać kawałki szynki panmenskiej i jajko na twardo .
I jeść ze smakiem![]()
Wiesz ze E tylko coś sugeruje .nie bedzieNie balam sie bo estradiol 210 nie sugerowal zbytniego urodzaju, a poprzednim razem przy 4 komorkach i e2 150 po pregnylu mialam progesteron 0,8 - wiec zalozylam ze te tez puste. I wykupilam leki na nastepne podejscie
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
A nie wysyłasz. ? Troszkę mam daleko. ....ZapraszamPodobno dobry, zajadają się znajomi i nawet mój teść, który jest dość wybredny. Ja bardzo lubię gotować, sprawia mi to przyjemność.
Ja moge jakies ciacho upiec...Ja robię ze słonecznikiem i dynią, ale orzechy to też dobra myśl. Gdy zrobimy w końcu zlot mam z BB, to upiekę chleb
Komórki nie są uszkodzone, nosisz w sobie dwa słodkie, zdrowe bobasy!![]()