misis188
Fanka BB :)
I po co się było tak denerwować10dpt 5 dniowej blastki
Beta 194.7
Progesteron 25.23
????????????????????????????
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I po co się było tak denerwować10dpt 5 dniowej blastki
Beta 194.7
Progesteron 25.23
????????????????????????????
Powtórz sobie za 2-3 dniJutro rano zadzwonie do lekarza...miech mi powie co dalej i kiedy poworzyc bete...
Nie wierze dziewczyny![]()
Nie skacze...zbeczalam sie tylko w tym szpitalu ze szczescia...nikomu oprocz was jeszcze nie mowie...boje sie cieszyc...boje sie wszystkiego juz teraz...wiem jestem straszna panikara...nie do wytrzymania ze mna...wiemPowtórz sobie za 2-3 dnitylko nie skaj ze szczęścia żeby kropkopi, ew. kropkom nie zaszkodzić
![]()
po co? 40 to jest taki bezpieczny max. za duze ilosci lekow progesteronowych moga miec wlasciwosci teratogenne dla meskich zarodkow?
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Kasia teraz to tylko pozytywne myslenieNie skacze...zbeczalam sie tylko w tym szpitalu ze szczescia...nikomu oprocz was jeszcze nie mowie...boje sie cieszyc...boje sie wszystkiego juz teraz...wiem jestem straszna panikara...nie do wytrzymania ze mna...wiem
progesteron jest ok, beta wysoka ale wg mnie nie za duza (ja na tym etapie mialam jakies 700)
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
To chyba estrofem. Z tego co wiem, to prg nie moze byc za wysoki. Moze byc tylko za niski. Wedlug mnie ten jest troche za niski. Mi by zwiekszali od razu. Nawet jak mialam 50 to zwiekszali...
Lile nie strasz kasi z beta jest wszystko w porzadku ja w 11d mialam 123,1 jeszcze nizsza niz jej a dzis zaczynam 9tc