katharina203
Fanka BB :)
Dzis narazie nie krwawie...wczoraj bylo duzo...Jak wygląda sprawa z krwią dużo. ?
Powodzenia oby to było jakieś naczynko a kropek wgryzl się obok.
:*
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzis narazie nie krwawie...wczoraj bylo duzo...Jak wygląda sprawa z krwią dużo. ?
Powodzenia oby to było jakieś naczynko a kropek wgryzl się obok.
:*
U mnie wczoraj wieczorem też luteina brązowa :-\ Wrzesień miał być szczęśliwy, a tu co?Dzis narazie nie krwawie...wczoraj bylo duzo...
To moze jednak to jeszcze nie jest koniec. Moze podraznilas sie przy aplikacji a moze to jakis krwiaczek. Jedz na IP i sprawdz toDzis narazie nie krwawie...wczoraj bylo duzo...
Super! Gratulacje, jest dzidzia!10dpt 5 dniowej blastki
Beta 194.7
Progesteron 25.23
????????????????????????????
Ostatnia beta wyszla mi 34 w sobote 27...teraz czekam na wizyte u lekarza. Mam w czwartek. Juz sie moge doczekac. Troche sie boje bo mam ciemne plamienia juz kolejny raz. Alle jestem pozytywnie nastawiona. Dam rade.Dragonfly, to tez masz niska betę jak jak ja... Tez czekam na usg za dwa tyg. W którym dniu miałaś ostatnia betę? Mnie drugi dzien boli brzuch na okres, a dzis jeszcze głowa... Moge wziąć jakis paracetamol ? Bralyscie ??
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom