reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Też mam podwyższone, właśnie odebrałam wynik. Obstawiam te bakterie, które mi ostatnio wyszły. Dziś zrobiłam drugi pisiew i zobaczymy. Za to TSH mi poleciało w przeciągu miesiąca na łeb,na szyję. Zobaczymy, co powie lekarz.
Motylku tsh to pewnie po stymulacji leglo w gruzach tak jak u mnie i u Beatki a dodatkowo ciaza tez ma wplyw

Ema o super a gdzie podchodziłaś do ivf ?? ja opisałam swoję historie powyżej
Ja lecze sie w Gamecie w Gdyni... Wyslala mnie tam dr Pierzchało-Zakrzewska ( chyba nie myle nazwisk...) z Bydgoszczy a jeszcze mieli refundacje wiec calkiem ladnie nam sie zagrało. Jestem u dr Czecha.

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja lecze sie w Gamecie w Gdyni... Wyslala mnie tam dr Pierzchało-Zakrzewska ( chyba nie myle nazwisk...) z Bydgoszczy a jeszcze mieli refundacje wiec calkiem ladnie nam sie zagrało. Jestem u dr Czecha.

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

Refundacje?? ooo , jak to ?? to jeszcze są kliniki które mają refundację ?? niewiem sama czy dalej ciągnąć to w Zdrówku czy mysleć nad inną kliniką - do Gdyni kawałek drogi

reklama
Do góry