reklama

Kto po in vitro?

reklama
To jestesmy blisko. Ja w Akh zostalam skierowana bo mam miesniaki i in vitro to ciaglosc mojego leczenia tam. a powiedz mi ile placisz plus minus za podejscie. Bo wiem, że w prywatnych klinikach tez ,masz znizki i placisz tyle prawie co np ja tak? Ciekawa jestem. Ostatnio sie o tym dowiedziałam. Zobacze jaki tu maja procent udanych IVF. Ale dobrze wiedziec, że z polecenia istnieja jeszcze inne kliniki,buuuzia

My płaciliśmy za samo ICSI chyba 1050,- (do tego dochodzą dodatkowe usługi typu EmbryoGlue). A ile Ty płacisz? Bo nie wiem, o jakie zniżki Ci dokładnie chodzi. My podchodzimy z funduszu in vitro, który przejmuje 70% kosztów. Dużo prywatnych klinik ma podpisane umowy z funduszem i jeśli para spełnia wymogi, fundusz bez problemu przejmuje koszty.
Pozdrawiam!

My płaciliśmy za samo ICSI chyba 1050,- (do tego dochodzą dodatkowe usługi typu EmbryoGlue). A ile Ty płacisz? Bo nie wiem, o jakie zniżki Ci dokładnie chodzi. My podchodzimy z funduszu in vitro, który przejmuje 70% kosztów. Dużo prywatnych klinik ma podpisane umowy z funduszem i jeśli para spełnia wymogi, fundusz bez problemu przejmuje koszty.
Pozdrawiam!

Zazdrościmy refundacji.......

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry