gosia321
Fanka BB :)
WitajHej wszystkim właśnie postanowiłam dołączyć do waszego grona mam nadzieję że nie macie nic przeciwkopozdrawiam
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
WitajHej wszystkim właśnie postanowiłam dołączyć do waszego grona mam nadzieję że nie macie nic przeciwkopozdrawiam
![]()
Hej wszystkim właśnie postanowiłam dołączyć do waszego grona mam nadzieję że nie macie nic przeciwkopozdrawiam
![]()
Raczej tez no ale na poczatku zawsze maly nerw jestBiore acidum folicum, dawke na recepte. B12 mialam powyzej normy. Nie biore witamin bo mam wszystko w normie. Homocysteine tez. U mnie tylko to bialko c nawala.
Bardzo duzo kobiet ma ta mutacje z tego co sie orientuje. Baaardzo powszechna rzecz. Ja do tego podchodze na luzie![]()
Ehhh...już sama nie wiem co myśleć...mam dołaScraching endometrium lekarz robi Ci taką ranke na endo w cyklu przed crio i to podobno lepiej pozwala się zakopać kropkowi tak najogólniej mówiąc
Kaczorku a jaka metoda mieliscie zaplodnienie ICIS czy MISI. A po twojej stronie jest jakis problem bo juz nie pamietamMyślę sobie ze jak mąż ma plemniki w 100% niewłaściwej budowy z jedną lub z wieloma wadami i nieruchliwe to może dlatego te zarodki się nie przyjmują?Tylko dziwi mnie ze embriolog nie chciał zarodka trzymać do blastocysty tylko mroza w 2-3dobie
To bardzo przykre, że w Polsce trzeba tyle płacić. Na co innego maja pieniadze. Moze.kiedyś sie cos zmieni. Dziekuje :-)Multikaczorek, bardzo mi przykro [emoji17][emoji37][emoji21]
Katka1234, chciałam Ci napisać dokładnie ile nas to wyniosło i zauważyłam, ze notatka z dokładnymi kosztami przepadła mi z telefonu !!! Łeee, a paragony ostatnio powyrzucałam, ale było to ponad 10tys, mysle ze blisko 12tys zł.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Myślę sobie ze jak mąż ma plemniki w 100% niewłaściwej budowy z jedną lub z wieloma wadami i nieruchliwe to może dlatego te zarodki się nie przyjmują?Tylko dziwi mnie ze embriolog nie chciał zarodka trzymać do blastocysty tylko mroza w 2-3dobie