Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja jestem w trakcie stymulacji,długi protokół. Łącznie dziś mam 23 dzień, encorton 5 biorę od 2 tygDziewczny encorton brany podczas stymulacji bez swiezego transferu ma sens?
Dopiero dzis popoludniu dowiedzialam sie o wyniku genetyk kazal tylko hemocysteine ale zrobie tez to drugie. A nie wiesz ile czeka sie na te badania ?
Przed punkcja nie mozna lekow rozrzedzajacych krew brac.
Milagros powiedz mi cos wiecej o tej mutacji i jakie jest postepowanie przed transferem po i w ciazy
A scraching co to takiego?Kaczorku przykromi a pytałaś lekarza o pregnyl do macicy i scraching mi to pomogło plus embrioglu . Po pregnylu macica zachowuje się jakby już była w ciąży a jeśli masz mrozaczki i u Ciebie nie ma problemu może warto spróbować nie wiem
Przy crio od 9dc. Przy swiezaku po transferze jak mialam hiperstymulacje. W 4 miesiacy (nie pamietam dokladnie) odstawilam. Wiem, ze niektore biora cala ciaze.Milagros a kiedy zaczelas brac clexane
No wlasnie ja mam kwas foliowy w normie nie podwyzszony wit b12 tez wiec nigdy bym nawet nie pomyslala ze nam jakis problem. A kwas i witaminy b bierzesz metylowane ?Ja bialko c mialam na nastepny dzien ale slyszalam, ze cos raz w tyg tylko to robia? Tak mi pielegniarka mowila ale wyniki mialam od razu.
Ja mam ta mutacje ale przy transferze pierwszym lekarze to olali. Przy drugim tez i zaszlam w ciaze, urodzilam. Mialam mega komplikacje w ciazy bo krwiaki i wielowodzie...ale tez okropna hiperke.
Przy crio mi wlaczyli clexane i sie 2 razy nie udalo.
W moim wypadku to jest takie dmuchanie na zimne bo jakis mi ta mutacja nic nie namieszala. Ale lepiej o niej wiedziec, i leki brac.
Scraching endometrium lekarz robi Ci taką ranke na endo w cyklu przed crio i to podobno lepiej pozwala się zakopać kropkowi tak najogólniej mówiącA scraching co to takiego?
No wlasnie ja mam kwas foliowy w normie nie podwyzszony wit b12 tez wiec nigdy bym nawet nie pomyslala ze nam jakis problem. A kwas i witaminy b bierzesz metylowane ?
Generyczka tez mi powiedziala zeby sie nie przejmowac bo to ze mutacja jest to nie znaczy ze wyklucza ciaze i dzieci beda chore. Za to my musumy byc pod kontrola bo to wrodzona trombofiria wiec podwyzszone ryzyko zawalu udaru zakrzepicy