katharina203
Fanka BB :)
Zojka tak nardzo mi przykro...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Koty na innej ścianie będą musze jeszcze kupić farbki i pomalować jak zrobię to wstawię zdjęcie ale naklejki mega fajnie wyglądająRewelacja czyli jednak zoo nie koty czy koty na drugiej scianie ?
Przykro miGosiu, możesz mnie usunæć z kalendarza na 17-tego na betę... Właśnie okres dostałam.(( jest mi mega mega źle....
Nie dziwie sie bo pokoik dla dzieci sie robi z milosciKoty na innej ścianie będą musze jeszcze kupić farbki i pomalować jak zrobię to wstawię zdjęcie ale naklejki mega fajnie wyglądajątaka jestem ucieszona ze siedzę i się śmieje sama do siebie
![]()
Dziękuję dziewczyny za słowa otuchy. Trzymam za wszystkie mocno kciuki. Mam nadzieję, że jakoś się pozbierać chociaż na chwilę obecnæ nie potrafię... Dajcie znać proszę jeśli ktoś mógłby mi polecić lekarza i klinikę.ZojkaZojka, strasznie mi przykro, kochana....
Dziś żadne słowa Ci nie pomogą. Wypłacz się i wyśpij. Tulę bardzo mocno...
Kochana jeszcze troszkę troszkę sama będziesz dopieszczac pokój dla dzieciątkaNie dziwie sie bo pokoik dla dzieci sie robi z miloscidlatego tak sie wszystko dopieszcza
![]()