Chocolateri
Fanka BB :)
Gratulacje [emoji173][emoji3]ja nie mialam zadnych plamien a dzis mam pozytywna bete
nie ma reguly![]()
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Gratulacje [emoji173][emoji3]ja nie mialam zadnych plamien a dzis mam pozytywna bete
nie ma reguly![]()
Ja na hormonach miałam dni nerwów, płaczu ( do placzliwych nie należę) i dni euforii. Czułam się jak na karuzeli.6dpt no i mnie dopadła chwila zwątpienia i smutku
to chyba przez te hormony, dzisiaj raz śmiech raz łzy![]()
6dpt no i mnie dopadła chwila zwątpienia i smutku
to chyba przez te hormony, dzisiaj raz śmiech raz łzy![]()
Ja pewnie już na początku marca będę miała dzieci poza brzuchem jak nie wcześniej moge Ci wysyłać ciuszkiFajnie tak Rybka :-) my raczej nie dostaniemy nic, bo nie ma po kim - a ciuszki itd po starszym oddalismy juz dawno.
Z tym zwolnieniem to smiesznie, bo ja w sumie mialam plan ze bede w ciazy i pracowac, i biegac, i chodzic na basen/jakis fitness. A wyszlo jak wyszlo, leze od konca 3ciego tygodnia..
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
tak ja od razu po pozytywnej becie dostała zwolnienie ciązoweA tak z ciekawości, dostała któraś z dziewczyn L4 ciążowe po pozytywnej becie?
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom