husann
Fanka BB :)
Teraz juz dziala. I jest w twoim profilu wyslij wiadomosc.Juz chyba mozna wyslac mi wiadomosc na priv![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Teraz juz dziala. I jest w twoim profilu wyslij wiadomosc.Juz chyba mozna wyslac mi wiadomosc na priv![]()
Pięknie flamingi![]()
Spódniczki z koła i do tego tiulowe haleczki, które albo można założyć albo nie
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Hehe powiem ci ze tez przeszlo mi przez mysl ze moze pomylili probki krwi. No ale nic czekam nadal. Poprzednim razem jak juz przyszla to chlusnelo od razu. A tu w piatek czerwona kreska wczoraj brazowa kropka i dalej nic. Hehe a moze jakas mega pozna implantacjaGosiu a moze jednak.
Zrób, zrób. Trzeba głowę zająć!A ja moze sie dzisiaj zbiore do zrobienia sobie komina na rekach wloczka czeka ale jakos checi brak![]()
Hehe powiem ci ze tez przeszlo mi przez mysl ze moze pomylili probki krwi. No ale nic czekam nadal. Poprzednim razem jak juz przyszla to chlusnelo od razu. A tu w piatek czerwona kreska wczoraj brazowa kropka i dalej nic. Hehe a moze jakas mega pozna implantacja
Narazie cierpliwie czekam jak do jutra nie dostane to skusze sie na test![]()
A ja moze sie dzisiaj zbiore do zrobienia sobie komina na rekach wloczka czeka ale jakos checi brak![]()
Kochana ja tez nie umiem ani szyc ani robic na drutach ale zrobienie tego komina wyglada na tak proste ze chcem sprobowac. Zobacz na you tube ja lubie takie rzeczy zawsze na jesien wymyslam sobie jakies robotki reczne kiedys przez 2 lata robilam kolczyki hehe nawet nimi handlowalam pozniej bombki karczochy choinke z szyszek. Niecierpie jesieni wiec staram sobie umilic te ponure jesienne wieczoryTak jak mowisz moze byla pozniejsza implantacja i hcg nie bylo jeszcze ptodukowane. Ze mnie tez sie lalo po nie udanym. Zycze i trzymamza pozytywny test.
Ale wy zdolne dziewuchy jestescie. Ja nie umiem ani szyc ani na drutach robic. Ale pochwale sie ze robie obrazy haftem krzyzykowym. Ale teraz mam takiego lenia ze nie mam na nic ochoty nawet nie moge sie skupic na ksiazkach![]()