Mawila
Fanka BB :)
Hej mi podali rowniez 5 dniową blastke i beta w 8 dpt byla 126.Ja miałam na kriotransfwrze podany 5 dniowy. A ile w tym 8dpt Co wyszło?
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Hej mi podali rowniez 5 dniową blastke i beta w 8 dpt byla 126.Ja miałam na kriotransfwrze podany 5 dniowy. A ile w tym 8dpt Co wyszło?
Jezuuuuuu mam to samo. Od tygodnia tylko jem i jem :ONo jakoś mocno mi to nie przeszkadza, jedyna dolegliwość jaka mnie dopadła nie wychodzę z lodówki![]()
SzczesciaryJezuuuuuu mam to samo. Od tygodnia tylko jem i jem :O
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Wyszło 17,6.Ja miałam na kriotransfwrze podany 5 dniowy. A ile w tym 8dpt Co wyszło?
Na widok Twojego posta zaczely pracowac mi slinianki :O omniomomniom!!! Zaraz jakiś śledź pójdzie w ruch! Ciesz się! Ja bym wolała nie jeść[emoji14]bo się w kiecke na święta nie zmieszcze :|Szczesciary
Ja nic nie mogę jeśćw ciągu tygodnia schudłam pół kg. Zmuszam się żeby coś przelykac,a tu idą święta i będzie karpik,pierożki mojej mamusi,a co pomyślę to mnie odrzuca [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24]
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Szczesciary
Ja nic nie mogę jeśćw ciągu tygodnia schudłam pół kg. Zmuszam się żeby coś przelykac,a tu idą święta i będzie karpik,pierożki mojej mamusi,a co pomyślę to mnie odrzuca [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24]
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

owocna w kolejne ciaze! Ruszamy do boju po nasze szczescia.

Dziewczyny powodzenia na wizytach samych dobrych wiadomosci i najpiekniejszych widoczkow
peugeotka niech twoje malenstwo pokaze co ma miedzy nozkami