balątko
Fanka BB :)
GratulacjeDziewczynki my już po wizycie. Serduszko bije i wszystko wydaje sie być okdziekuje za kciukasy ajjjj nie mogę w to uwierzyć
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
GratulacjeDziewczynki my już po wizycie. Serduszko bije i wszystko wydaje sie być okdziekuje za kciukasy ajjjj nie mogę w to uwierzyć
Śliczny [emoji173][emoji173][emoji173]Hej dziewczyny ostatnio nie mualam czasu Was czytać. Dla tych, które mnie pamiętają.
Urodziłam 8.12.16 przed terminem. Gabrys ważyl 3350g i mierzy 55 cm![]()
Piękny bobasHej dziewczyny ostatnio nie mualam czasu Was czytać. Dla tych, które mnie pamiętają.
A wiec glukoze mam w porzadku
A wiec glukoze mam w porzadku
na czczo 74
po 1 godz 120
po 2 godz 117
Super mamusiuDziewczynki my już po wizycie. Serduszko bije i wszystko wydaje sie być okdziekuje za kciukasy ajjjj nie mogę w to uwierzyć
SuperA wiec glukoze mam w porzadku
na czczo 74
po 1 godz 120
po 2 godz 117
Nic mi nie dała kazała w środę przyjechać na USG, zdziwiła się, że tak słabo zareagowałam na leki. Powiedziała, że ma nadzieję, że te dwa urosną i będą chociaż 4. Mówiła, że nawet przy dwóch zrobią mi punkcję, ale zastanawiam się czy jest sens wogóle![]()
Hej dziewczyny ostatnio nie mualam czasu Was czytać. Dla tych, które mnie pamiętają.