reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Jak niski poziom progesteron może być skutkiem?
Progesteron potrzebny jest już od.samego początku. Razem z es przygotowują endometrium do przyjęcia zarodka. Jest potrzebny do zagnieżdzenia, utrzymania i rozwoju zarodka.
I jest mega ważny!

reklama
Progesteron potrzebny jest już od.samego początku. Razem z es przygotowują endometrium do przyjęcia zarodka. Jest potrzebny do zagnieżdzenia, utrzymania i rozwoju zarodka.
I jest mega ważny!

Może być skutkiem, tyle że na naturalnym cyklu. I wtedy zaczyna sie luteoliza.

I jest mega ważny!
Nikt nie mówi że nie jest ważny ;) jest mega ważny tylko jak zarodek sie nie zagniezdzi albo bedzie wadliwy albo bedzie to ciaza pozamaciczna to nawet tony progesteronu nie pomogą. Zarodek umrze a progesteron spadnie. Bedzie to skutek niepowodzenia a nie jego przyczyna.

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Pomalu ruszamy z kolejnym podejsciem w srode wizyta konsultacyjna u gina w klinice co jeszcze za badania mamy zrobic i jaki jest tym razem plan na stymulacje. 30.01 histeroskopia i mam nadzieje w marcu poczatek 3 podejscia :)
Gosiu super! Bardzo się cieszę. Będziesz mieć super wysoką betę akurat na moje całkowicie w normie prenatalne :)

Jak się postarasz to wychodujesz skorpionka listopadowego. A to najlepszy znak. Bo mój

Ostatnia edycja:
Gosiu super! Bardzo się cieszę. Będziesz mieście wysoką betę akurat na moje całkowicie w normie prenatalne :)

Jak się postarasz to wychodujesz skorpionka listopadowego. A to najlepszy znak. Bo mój

Najlepsza przyjaciolka to skorpion i kochanka

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Może być skutkiem, tyle że na naturalnym cyklu. I wtedy zaczyna sie luteoliza.
Przy niedomodze? Chyba nie ...
Nikt nie mówi że nie jest ważny ;) jest mega ważny tylko jak zarodek sie nie zagniezdzi albo bedzie wadliwy albo bedzie to ciaza pozamaciczna to nawet tony progesteronu nie pomogą. Zarodek umrze a progesteron spadnie. Bedzie to skutek niepowodzenia a nie jego przyczyna.

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
A jak ma się zagniezdzic przy braku prg?
Wada zarodka czy ciąża pozamaciczba nie ma tu związku.

reklama
Pomalu ruszamy z kolejnym podejsciem w srode wizyta konsultacyjna u gina w klinice co jeszcze za badania mamy zrobic i jaki jest tym razem plan na stymulacje. 30.01 histeroskopia i mam nadzieje w marcu poczatek 3 podejscia :)

Gosia My znowu tak samo idziemy [emoji38] tzn terminami. 30.01 mam wizytę w nowej klinice [emoji1303][emoji2]
I moj maż ma urodziny, z reszta tato tez [emoji2]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry