Julita1234
Fanka BB :)
Pixie Oby się udałoE no co ty, teraz to mało co mnie może więcej zestresować
Zadzwonię chyba rano do doktora i sie spytam czemu tak. Znienawidzi mnie ale trudno![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Pixie Oby się udałoE no co ty, teraz to mało co mnie może więcej zestresować
Zadzwonię chyba rano do doktora i sie spytam czemu tak. Znienawidzi mnie ale trudno![]()
Widzisz ja mialam 15mm i dwoch gin stwierdzilo ze jest idealne...nie na co sie trzymac ich sztywnych ram bo co lekarz to opinia...Mi za 2, ale z tym pierwszym było dużo (według mnie) zaniedban lekarza. Totalnie zignorowal moje problemy endokrynologiczne. Jak zrobiłam z tym porządek przed 2 transferem od razu się udało,mimo że miałam dość grube (według lekarza ) endometrium 14mm i chyba sama nie wierzyła do końca,że się uda. Stąd decyzja o podaniu 1 zarodka a nie 2, może bym dziś była w ciąży z bliźniakmi
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Plus leki?Ja placilam 1500zl i obojetnie czy to mial byc transfer czy crio...co klinika to inna polityka...
Tak leki oddzielnie...Plus leki?
Ja mam na szczęście jeszcze 4 Bable,które na mnie czekająGratuluję tak bym chciała żeby mi się udalo za 1 razem. Nie wiem czy dam radę podejść 2 raz i co z kasa
Ja też tak mam. 3xLutinus. Od dzisiaj po punkcji aż do wizyty , która jest przewidziana 2 tyg po pozytywnym teście. W międzyczasie zero zleconych badańDziewczyny, poradźcie mi. Transfer był w srodę, progesteron był badany na 6 dni przed, zanim jeszcze zaczęłam aplikować lutinus. Nie miałam zleconego robienia tego progesteronu, przed i po transferze aplikuję lutinus 3xdziennie. Innego progesteronu nie. To naprawdę normalne? Betuję w piątek. Na moim miejscu latały byście po mieście na własna rękę sprawdzać ten progesteron czy to bez sensu i lepiej siedzieć na tyłku i nie kombinować?
.......................................................................
PGS 5 blastek, 4 zdrowe, pierwszy przytulony
Tsh; hormony amh Wit D hbs, hcv;Hiv,test kilowy rozyczke toxoplazmoze ureaplasme chlymadia. Czy coś powinna zbadać jeszcEJa mam na szczęście jeszcze 4 Bable,które na mnie czekają
Najważniejsze to na spokojnie,dokładnie wszystko zbadać i doprowadzić do porządku. Badalas sobie tarczyce?tsh,ft4,przeciwciała? To też bardzo ważne.
I pamiętaj żeby nie wywierać na sobie tak dużej presji. Wszystkie tu wiemy,że może się nie udać za pierwszym czy n-tym razem. Ale najważniejsze to się nie poddawaćw wielu klinikach można skorzystać ze Wsparcia psychologa,może zastanów się nad taka opcja,jeśli masz w związku z podejściem tak duży stres.
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Tak są ale z 2 strony co miasto to inny cennik; każda z nas płaciła inna kwotę. Chce porównać. To chyba nic zlegoJulita
Nie obraź się ale w internecie jest bardzo dużo artykułów odnośnie in vitro gdzie są opisane procedury co i jak a ceny co klinika to inny cennik
DokładnieWidzisz ja mialam 15mm i dwoch gin stwierdzilo ze jest idealne...nie na co sie trzymac ich sztywnych ram bo co lekarz to opinia...