Justyna3007
Fanka BB :)
a i ja jak będzie wszystko ok to w maju będę miała transferSuper !Cieszę się że nie będę sama
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
a i ja jak będzie wszystko ok to w maju będę miała transferSuper !Cieszę się że nie będę sama
![]()
Ja niestety go nie znamHej. Ja jestem z GametyU dr Pawła. Zakręcony jest ale go strasznie lubię. A Ty?
Ja miałam criotransfer punkcje w styczniu bo miałam hiperkeZa pierwszy dzień ciąży przyjmij 14 dni przed punkcja. Ja miałam ją 13 marca, wiec liczę od 28 lutego. Którego dnia miałaś punkcję?
![]()
No to licz chyba normalnie od pierwszego dnia ostatniego okresu. Ale głowy uciąć sobie nie dam. Może dziewczyny doradza. Najważniejsze, że już masz co liczyc[emoji8] [emoji7]Ja miałam criotransfer punkcje w styczniu bo miałam hiperke
Kochana ja nie chcę Cię namawiać ale ja bym na twoim miejscu zrobiła sikacza zobaczysz 2 kreskę i będziesz już spokojna.

To w porównaniu do pierwszego podejścia bardzo mało... Cała procedura wynosi nas ok 12 tyś...Wiem Gamecie crio transfer to 1800 zł plus leki. Mnie kosztowały ok 1000 zł ale na 100%
Ja miałam criotransfer punkcje w styczniu bo miałam hiperke
Dokładnie :-)No to licz chyba normalnie od pierwszego dnia ostatniego okresu. Ale głowy uciąć sobie nie dam. Może dziewczyny doradza. Najważniejsze, że już masz co liczyc[emoji8] [emoji7]
![]()
Dopisałam Cię do kalendarza, żeby nam nie umknęło.
Następne wizyty mozesz uzupełnić pod linkiem:
Link do: Kalendarz
Będzie dobrze :-) Trzymam kciuki :-*He he nie namówisz mnie Kochana jutro idę na wizytę do lekarza jeśli pani doktor powie że to już czas oddam krew i dowiemy się prawdy narazie cierpliwie czekam tylko tak się zastanawiam "głośno" nad tym brakiem objawów...Dla mnie to właśnie trochę inaczej bo ostatnie dwa transfery nie wspominam zbyt przyjemnie, ciągle bóle a teraz tak jakby spokój....Zobaczymy jutro hehh![]()