reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Czy mogę prosić o dopisanie na srode na wizytę przed in vitro ? [emoji4]
Super by było jakbyś się dopisała, ale u nas każdy sam się wpisuje. Sorki, sporo nas jest a jeszcze ogarniam 2 kalendarze.
W kalendarzu jest link do excela - jesli śmigasz z komputera to nie masz problemu, bo to zwykły excel; jeśli z komórki to trzeba ściągnąc apkę "Arkusze Google" i dopisać się choćby na końcu.
Korzystanie z komórki, może być ciutkę trudniejsze, dlatego nie poddawaj się, nauczysz się jak my wszystkie :)

reklama
Super by było jakbyś się dopisała, ale u nas każdy sam się wpisuje. Sorki, sporo nas jest a jeszcze ogarniam 2 kalendarze.
W kalendarzu jest link do excela - jesli śmigasz z komputera to nie masz problemu, bo to zwykły excel; jeśli z komórki to trzeba ściągnąc apkę "Arkusze Google" i dopisać się choćby na końcu.
Korzystanie z komórki, może być ciutkę trudniejsze, dlatego nie poddawaj się, nauczysz się jak my wszystkie :)
Tak przeczytałam ze trzeba się dopisać samemu.. sciaglam apke i niestety dalej nie wiem ... hahahahah ale zaraz coś pokombinuje [emoji3] dziękuję za odpowiedź [emoji4]

Jakbys jednak całkowicie nie dała rady - daj znać dopiszę cię na początek.

Witajcie [emoji5] pisałam już w tym wątku oraz podczytuje was od dawna. Miałam w tym cyklu podejść do 3 iui jednak podjęliśmy z mężem decyzję - invitro ... w środę wizyta i wszystkiego się dowiem. Jednak na ostatniej wizycie zapytałam lekarza o kwestie in vitro i usłyszałam ze przed procedura będzie musiał mnie położyć do szpitala i założyć jakiś endoskop do macicy by sprawdzić czy sluzowka jest odpowiednia... przeszukałem całe internety i nie znalazlam nawet jednej wzmianki o takim postępowaniu. Czy któraś z was spotkała się z czymś takim ? Szczerze to jak narazie nie jestem przekonana by zgodzić się na coś takiego, w sytuacji gdy nikt o tym nie napisał. .. z jednej strony strasznie się ciesze bo jestem o krok od upragnionego dzidziusia , a z drugiej cholernie się boje bo to jest działanie ostatniej szansy jeśli się nie uda najprawdopodobniej nigdy nie zostanę mama [emoji22]

Do in vitro podchodzimy w medart w poznaniu , czy któraś z was również tam się leczy ? [emoji4]
A czy lekarzowi nie chodzilo o histeroskopie diagnostyczna albo laparoskopie przed ivf

A czy lekarzowi nie chodzilo o histeroskopie diagnostyczna albo laparoskopie przed ivf
Przyczyną decyzji o in vitro jest moja endometrioza, laparoskopie miałam w czerwcu , następnie pół roku Zoladex, w lutym wróciła miesiaczka i od razu iui, w marcu tak samo iui. Raczej nie ma sensu przeprowadzać kolejnej laparoskopi[emoji5] lekarzowi chodziło o sprawdzenie czy sluzowka nie ma bakterii , w środę dowiem się wszystkiego dokładnie. Człowiek cały w nerwach na wizycie to i zrozumieć może coś źle [emoji4]

reklama
Do góry