reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Niby 3-6 miesięcy, ale na wizytę jeszcze sie nie umówiłam, czekam aż @ sie skonczy( bo właśnie jest [emoji12]) i zobaczę co mi dr zaproponuje. Ja oczywiście chce wszystko i juz powoli opracowuje strategie która mu przedstawię [emoji12]I nie nastawiam sie ,ze za 3 miesiące, bo moze być rożnie [emoji58] ale nie byłabym sobą gdybym nie zaproponowała transferu za 2. [emoji23][emoji12]

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
A możesz sie juz z nami podzielic Twoja strategia? Ile masz mrozakow??

Kochana jeśli u Was jest czynnik męski to musisz ubrać spodnie, "zapuścić wąsy" i przejąć inicjatywę :) Bądź twarda i namawiaj Emka jednocześnie powtarzając mu jaki jest wspaniały. Macie jeszcze jedną próbę, oby się udało, ale w razie W to masz trochę czasu, żeby "popracować" nad mężem.
Ja miałam wielkiego stracha przed procedurą i cały czas do tej pory myślę, co będzie jeśli sprawdzi się najczarniejszy scenariusz, ale chyba mój Emuś ma na mnie sposób :D Nigdy w życiu nie usłyszałam, że to moja wina tylko zawsze mnie pociesza, jak wyję to przytula itp. Najważniejsze to trzymać się razem :):):)
Z tego co pamietam to Ey macie chyba jeszcze kilka blastusiow,co? No zobaczymy jak to wyjdzie... czas pokaże;-)

Macie rację trzeba walczyć. Jutro ani na wizycie u M ani u tej doktor Cz. nie wyjdę po 5 minutach ani po 15. Przykleję dupę do krzesła i będę tam tak długo siedzieć aż mi wszystko wyjaśnią, odpowiedzą na wszystkie pytania i znajdą jakieś rozwiązanie. Żadne pitolenie w stylu no zobaczymy jak będzie po okresie, no niech Pani przyjdzie za tydzień, miesiąc czy dwa. Żadnych ściem w stylu trudno nam powiedzieć dlaczego tak się stało. Uważają się za najlepszych na Śląsku, nazywają się ekspertami, chwalą dyplomami. To niech ruszą głową i niech się wysilą a nie podchodzą do człowieka jak do kolejnego numerka a jak jednak nie są tacy dobrzy to niech mi oddadzą kasę i znajdę takich którzy wiedzą co robią.
Sorry ale kurde byłam za grzeczna i miła. Jak petent u urzędzie albo pacjent u lekarza z NFZ a to jest prywatna klinika której płacę i mam prawo wymagać - zapomniałam o tym a oni potem wykorzystują to że człowiek jest już słaby psychicznie, zdesperowany i nie ma innej opcji.
Dobre podejscie :-) siedz tam dopóki nie bedziesz pewna na 100 % ze juz wszystko wiesz :-)

Dziewczyny wstalam ide do wc a tam brazowa plama na wkladce[emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24]

A możesz sie juz z nami podzielic Twoja strategia? Ile masz mrozakow??

Zbieram informacje, bo moje pierwsze podejście było bardzo lajtowe... Teraz nie podejdę bez : Clexane, prolutex, i chyba wlewy z intralipidu,oczywiście bedzie estrofem, dupek i luteina, plus wit D bo mam niedobory, magnez i kwas foliowy. Immunologii jesCze nie robiłam, zrobię przy ewentualnym 2 Ivf,. Raczej biorę po jednej blastce(2 zostały) bo wydaje mi sie ,ze jednak 2 zarodki mi sie zaimplantowany tylko nie dały rady z tymi minimalnymi dawkami .

Oczywiście jestem otwarta na sugestie. Pierwsza ciąża zarodek przestał sie rozwijać w 6 tc.

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"

reklama
Do góry