reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Tak, dr Mercik a jedną stymulacja dr Grettka. Ty również w Gyn? Jakie odczucia?

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja lecze sie u dr Grettki. To jest moja 3 klinikia w ktorej podchodzilam do in vitro i w niej mislsm najladniejsze zarodki i duzo pobranych komorek. Jestem zadowolona mimo ze na razie efektu brak

reklama
Życzę Ci żeby tak było :-) z tego co tu dziewczyny piszą na forum to chyba jest to dobry znak :-) chociaz to dopiero drugi dpt u Ciebie ;-)
No tak koło tyłka mnie boli ten kręgosłup i brzuch tak nisko a wydzieliny tyle że się nie da wkładka co jakieś 30 min wymieniana a rano to jak by ktoś kran odkrecil a tak ogólnie to jest dobrze ;)

Ale mi miło ;-) myslalam ze nikt mnie juz tu nie pamieta :p
Czekam właśnie na okres i pozniej w 19 dc transfer :-) czyli jesli wszystko dobrze pojdzie to 30.08 ;-)
Najpierw musiałam odczekac dwa cykle zeby dojśc do siebie( prawie 60 komórek...)
A kiedy pojechalam na wizyte zeby ustalic co i jak do transferu to lekarz nam powiedzial ze niestety mają urlop od 15 lipca i musimy przelozyc...wyszłam z płaczem bo juz tyle czekam....
Moje zarodki bardzo ładnie sie rozwineły. Zaplodnilo sie 6. Jeden odpadl juz w drugi dzień a drugi w 4 dzien. Takze zostały mi 4 piękne pięciodniowe zarodeczki :-)
Lekarz pocieszył mnie jak mu powiedzialam ze znowu mam pecha( bo przez rozne przeszkody juz 4 msc czekam na transfer) ze ja mam ogromne szczescie bo mamy takie wyniki ze transfer to u nas tylko formalnosc :-)
Mam nadzieje ze sie nie myli :-)
OO to walczymy razem :D u mnie @ przyszła wczoraj i od dzisiaj zaczęłam leki, za tydzień wizyta i jedziemy z koksem :D Myślę, że ok 28.08 będzie transfer... Im bliżej tym bardziej się cieszę ale i boję... :(

Ja już wymiękam.. Dzięki dziewczyny za wszystkie miłe słowa ja póki co wyłączam się z forum do walki jeszcze wrócę napewno ale potrzebuje czasu żeby się zregenerować i ułożyć plan działania.. kibicuje wam mocno ! I życzę żeby choć wasza droga była krótsza i lżejsza od mojej.. póki co czekam na koleżanki z pracy i czuje że dziś poplyne %% no cóż jakoś muszę odreagować w końcu mam dziś 5 rocznice ślubu ehh to miał być najszczesliwszy dzień w moim życiu a jest.. jeszcze raz wam dziękuję i życzę wszystkiego dobrego

OO to walczymy razem :D u mnie @ przyszła wczoraj i od dzisiaj zaczęłam leki, za tydzień wizyta i jedziemy z koksem :D Myślę, że ok 28.08 będzie transfer... Im bliżej tym bardziej się cieszę ale i boję... :(
Mozesz mnie zarazic tą @ ;-) ;)
Ja mialam od 10dc do 25dc duphaston zeby wywolac miesiaczke i czekam teraz do niedzieli...ale chcialabym juz dostac bo transfer bylby wczesniej :p
A ty bedziesz miala stymulacje czy masz juz zarodki zamrozone ?

Ja już wymiękam.. Dzięki dziewczyny za wszystkie miłe słowa ja póki co wyłączam się z forum do walki jeszcze wrócę napewno ale potrzebuje czasu żeby się zregenerować i ułożyć plan działania.. kibicuje wam mocno ! I życzę żeby choć wasza droga była krótsza i lżejsza od mojej.. póki co czekam na koleżanki z pracy i czuje że dziś poplyne %% no cóż jakoś muszę odreagować w końcu mam dziś 5 rocznice ślubu ehh to miał być najszczesliwszy dzień w moim życiu a jest.. jeszcze raz wam dziękuję i życzę wszystkiego dobrego
Mu rozumiemy Cię najlepiej...
Trzymaj sie!!! Wracaj szybko do formy i walcz dalej.

Ja czekam tez cały czas na @.... I nic cisZa... nawet już plamienia nie mam... jedyne co to czuje bol kręgosłupa jak zawsze przed @ dzis jest już 7 dZień po odstawieniu antyków.. . Nie wiem co teraz zrobić..... hmm

reklama
Mozesz mnie zarazic tą @ ;-) ;)
Ja mialam od 10dc do 25dc duphaston zeby wywolac miesiaczke i czekam teraz do niedzieli...ale chcialabym juz dostac bo transfer bylby wczesniej :p
A ty bedziesz miala stymulacje czy masz juz zarodki zamrozone ?
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ zarażammmm @@@@@@@@@@@@@@@ :D:D:D
Ja jestem już po 1 nieudanej próbie (jak w opisie). Mam jeszcze 5 blastek, z czego teraz przytulam 2. Muszę się przestawić na dobre myślenie ale boję się powtórki ;(

Do góry