Sylvia00
Fanka BB :)
No ale co się z nami dzieje gdy mamy te hiperke? Po co do szpital ????Ja w Macierzyństwie jak sie leczyłam to po punkcji dostawałam dokument i z tym w razie w do szpitala jakby była hiperka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
No ale co się z nami dzieje gdy mamy te hiperke? Po co do szpital ????Ja w Macierzyństwie jak sie leczyłam to po punkcji dostawałam dokument i z tym w razie w do szpitala jakby była hiperka
Gdybym to ja wiedziała... Może w piątek powiedzą mi jakieś konkrety ... Jestem na sztucznym cyklu więc już nic z tego nie rozumiem ..Kurcze, to nici z transferu? Czemu endo do dupy?![]()
Jestem już po cholernej wizycie ...
Endometrium do dupy. Moja P dr wyjeżdża! w piątek mam wizytę u innego ...wszystko się pieprzy.... Brakuje im jakiś badań ( fajnie ze w ogóle się zorientowali)a biopsje M przewidują może na sobote a może wtorek .. No fuck !! Idę jest tłuste ryby i zagrazać orzechy ... A przy okazji trochę sobie popłacze ...
Bardzo mi przykro...Odstawiam leki. Beta nie uległa zmianie;(
Odstawiam leki. Beta nie uległa zmianie;(
Berthaaaaaaaa czy tez jak ja odliczasz dni z niecierpliwoscią do wizyty u Lewego ???A jaka to seria? Bo ja nie wiem gdzie takich kosmetyków szukać.
Misis, podziwiam cię, jesteś silna babka. Ja bym się do tego czasu załamała, serio.Mi też ale o dziwo jakoś się trzymam. Wypłakałam się za wszytskie czasy w zeszłym tygodniu. Boli ale muszę iść do przodu. Przede mną jeszcze max 2 próby. Jak się nie uda to będe mysleć co robić dalej. Może adopcja a może zwiedzanie świata. Porozmawiałam tez na spokojnie z mamą, pierwszy raz widziała mnie nie płaczącą po nieudanym transferze więc nie musze się martwić że jeszcze ona się martwi o mnie. Życie toczy się dalej. Robimy wszystko w upragnionym celu a finał jaki będzie to wie tylko Ten na górze. Ja będę się modlić i leczyć dalej. Musze jeszcze wymaz zrobić czy moje prawdziwki zniknęły...
Kurcze, najgorsza jest taka niewiedza :/ Mam nadzieje, ze w piatem bedziesz miala jakies dobre wiadomosci..Gdybym to ja wiedziała... Może w piątek powiedzą mi jakieś konkrety ... Jestem na sztucznym cyklu więc już nic z tego nie rozumiem ..
Powiedzcie mi jak to jest z tymi hiperkami. Co się dzieje gdy się ją dostanie ?
Mam niby teraz lekka hiperke i nie widzę nic nadzwyczajnego...a co jak ma się taka na maca? Szpital?
Mam mieć teraz długi protokół ... moje AMH 11 mówią mi że duże ryzyko hipetki...trzeba uważać... Poprzednio miałam krótki protokół z antagonista bo ten długi miał być dla mnie niebezpieczny ... Już nie raz Wam pisałam że się na tym nie znam ...że ufam lekarza ... Tylko ostatnio tak się zawiodłam ( zero komórek, zero zarodków, brak tansferu- znacie mija historię)....
Tamiza, nie ma szans na poprawę endo?? Kiedy miałabyś mieć transfer?? Może jeszcze jest trochę czasu. Biopsję można zrobić i przechować plemniory, albo zapłodnić i ewentualnie zamrozić zarodki, żeby poczekały, aż mama będzie gotowa.Jestem już po cholernej wizycie ...
Endometrium do dupy. Moja P dr wyjeżdża! w piątek mam wizytę u innego ...wszystko się pieprzy.... Brakuje im jakiś badań ( fajnie ze w ogóle się zorientowali)a biopsje M przewidują może na sobote a może wtorek .. No fuck !! Idę jest tłuste ryby i zagrazać orzechy ... A przy okazji trochę sobie popłacze ...