Pixie_Dixie
Fanka BB :)
nic nie mówcie...
Kuzwa pewnie to żadne pocieszenie ale przynajmniej organizm sam sie oczyszcza bez żadnych ingerencji [emoji853] trzymaj sie!!!
"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
nic nie mówcie...
Ok czekam na infoU nas zupełnie inny zestaw jak poznam jego cudowna moc działania to dam Wam znać może na Twojego M też zadziała...
No to u nas embriolog nas namawiał na mrożenie że właśnie te 90% że są dobrej jakości i och i ahh a P dr prowadząca kilka razy wspominała o kolejnej stymulacji ( której ostatecznie odmówiłam)..czyżby wiedziała ze z tamtych 9 będzie dupa??
Na pazdziernik zaczej nie ma szans.... miesiac przerwy...Październik jest Twój! A może i nasz!
ja rozkminiłam tak, że ide do Lewego w piatek ale jak szansy nie da albo nie bedzie miał planu który mnie przekona to pójdę do niego. I dam znaka na bank.Koniecznie daj znać jak się zdecydujesz
Kochana tulę mocnoNo więc dziewczyny cudu nie ma, Maleństwo odeszło... beta spadła o połowę w jakieś 17godz...
Żegnaj Aniołku...
Tulę mocno.dziewczyny nie udało sie beta negatywna ...załamka... maz tez przezywa strasznie i oczywiscie nie ma to jak dowiedziec sie o tym przez sluchawke
![]()