Pixie_Dixie
Fanka BB :)
nic nie mówcie...
Kuzwa pewnie to żadne pocieszenie ale przynajmniej organizm sam sie oczyszcza bez żadnych ingerencji [emoji853] trzymaj sie!!!
"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
nic nie mówcie...
Ok czekam na infoU nas zupełnie inny zestaw jak poznam jego cudowna moc działania to dam Wam znać może na Twojego M też zadziała...
No to u nas embriolog nas namawiał na mrożenie że właśnie te 90% że są dobrej jakości i och i ahh a P dr prowadząca kilka razy wspominała o kolejnej stymulacji ( której ostatecznie odmówiłam)..czyżby wiedziała ze z tamtych 9 będzie dupa??
Na pazdziernik zaczej nie ma szans.... miesiac przerwy...Październik jest Twój! A może i nasz!
ja rozkminiłam tak, że ide do Lewego w piatek ale jak szansy nie da albo nie bedzie miał planu który mnie przekona to pójdę do niego. I dam znaka na bank.Koniecznie daj znać jak się zdecydujesz
Kochana tulę mocnoNo więc dziewczyny cudu nie ma, Maleństwo odeszło... beta spadła o połowę w jakieś 17godz...
Żegnaj Aniołku...
Tulę mocno.dziewczyny nie udało sie beta negatywna ...załamka... maz tez przezywa strasznie i oczywiscie nie ma to jak dowiedziec sie o tym przez sluchawke
![]()