• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

In vitro 2024 - refundacja

Tak siedzę i sie zastanawiam, dzis o 10:11 minelo 5 dni od punkcji , raport powinnam mieć jutro popoludniu , max w srode . ale skoro jeszcze nic nie ma to jakieś zarodki będziemy miec ... przynajmniej jest taka szansa ... 🫣🫣 jeszcze dzis jak na złość dostałam @.... oszaleć mozna ... serioo
Chyba dość szybko dostałaś w takim razie? Trzymam kciuki za hodowlę 🍀🤞🏻❄️

Mnie od kilku dni męczy to, czy zarodek za późno się nie zagnieździł i dlatego przestał się rozwijać. Jestem na 80% pewna że implantacja nastąpiła 3,5 doby po transferze.
Wiem, że test receptywności endometrium jest dość inwazyjny, ale jeżeli drugi transfer się nie uda to nie wiem czy nie będę chciała go zrobić.

reklama
Tak siedzę i sie zastanawiam, dzis o 10:11 minelo 5 dni od punkcji , raport powinnam mieć jutro popoludniu , max w srode . ale skoro jeszcze nic nie ma to jakieś zarodki będziemy miec ... przynajmniej jest taka szansa ... 🫣🫣 jeszcze dzis jak na złość dostałam @.... oszaleć mozna ... serioo
Na pewno cos macie. U nas przynajmniej zawsze informują jesli zarodki przestały sie rozwijać wiec brak wieści to dobre wiesci:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry