Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Udanych wakacji! Naładuj bateriePowiem wam że to zawieszenie faktycznie jest trudne.. dobrze że w pt wakacje to może zlecić szybko to oczekiwanie na wyniki
Jeszcze mam pytanie, w trzeciej dobie to zamrożone przenoszą tak? Czyli i tak zarodki są 2 razy mrozone, prawda?u nas zachodzilam naturalnie, 3 x były wady genetyczne, 2x trisomia 21 potem długo brak ciąży i potem puste jajo po inseminacji- pomimo że u nas genotypy poprawne, i potem doszedł wiek, więc nie chciałam już dłużej się starać i ryzykowac,tym bardziej że po tych naturalnych już później nie udało się zajść przez rok w ogóle.
nie mam rozeznania ktora lepsza, sprawdź czy czasem invimed nie wysyła do badania do invicty
jeśli będziesz przenosić to invicta chce 3dniowe, bo potem sobie dohodowuja o pobierają materiał, więc maja czas i kontrolę nad hodowla, bezpieczniej jest tak to rozumiem.
A to podziwiam Cię za determinację, jeśli masz już jedno dziecko. Serio. Ja przy drugim podeszłam,że bierzemy to co mamy, czyli 2 próby i koniec. Gdyby nie wyszło zostałabym przy 1 dziecku, tak yo sobie w głowie poukładałam.
Zapytałam lekarza o badania, to powiedział, że nie ma potrzeby, bo wiek dawczyni (którego w dalszym ciagu nie znam) i ze lepiej zrobić Nifty i że na jedno wychodzi.Czemu lekarz nie zalecał badania? Pytam z ciekawości bo mnie pytał od razu o to czy będziemy badać
Ahaaaa rozumiem, zapomniałam, że z komórki korzystała. To pewnie tak, nie ma co badać wcześniej. Myślę że dawczynie są młode jakieś.Zapytałam lekarza o badania, to powiedział, że nie ma potrzeby, bo wiek dawczyni (którego w dalszym ciagu nie znam) i ze lepiej zrobić Nifty i że na jedno wychodzi.
Wiem, że żal tego roku...ale może tak miało być i miało być po coś- inaczej, może nie zwróciła byś uwagi na swoją Endo skoro mówiono bybci że jest ok a nie wiadomo jakby było w przyszłości z tym i konsekwencjami niewykrycia... Cieszę się, że jesteś zadowolona, teraz już do przoduWracam właśnie z wizyty u tego nowego lekarza. I jestem mega zadowolona z tej pierwszej wizyty. Lekarz ma na mnie pomysli co najważniejsze znalazl na usg jakas zmianę ktora moze wskazywać na endometrioze ( cos co juz dawno podejrzewałam u siebie, ale zawsze lekarze mnie olewali) . Mam zrobic usg endometrialne ( czy jakos tak) I potem w trakcie okresu przyjsc na wizytę zeby sprawdzil ilość pecherzykow antralnych. No I maja srodki jeszcze wiec moge sie do nich przenieść z refundacji
I żałuję ze nie zmieniłam tej mojej kliniki rok temu jak juz poważnie o tym myślałam. Nie wiem czemu tam zostałam na kolejną procedure bo rok zmarnowany ehh...
Ciekawe czy cos wyjdzie wlasnie na tym usg a jesli wyjdzie to co dalej sie z tym robi. W czerwcu juz sie zapisalam na wizytę bo po okresie musi bycWiem, że żal tego roku...ale może tak miało być i miało być po coś- inaczej, może nie zwróciła byś uwagi na swoją Endo skoro mówiono bybci że jest ok a nie wiadomo jakby było w przyszłości z tym i konsekwencjami niewykrycia... Cieszę się, że jesteś zadowolona, teraz już do przodu![]()
@Fok123 skąd jesteś? Ja już nie chwaląc się na endo zęby zjadłam przez ostatnie 15 lat, mogę polecić Ci specjalistów, którzy na USG dopochwowym zobaczą endo ze szczegółamiWracam właśnie z wizyty u tego nowego lekarza. I jestem mega zadowolona z tej pierwszej wizyty. Lekarz ma na mnie pomysli co najważniejsze znalazl na usg jakas zmianę ktora moze wskazywać na endometrioze ( cos co juz dawno podejrzewałam u siebie, ale zawsze lekarze mnie olewali) . Mam zrobic usg endometrialne ( czy jakos tak) I potem w trakcie okresu przyjsc na wizytę zeby sprawdzil ilość pecherzykow antralnych. No I maja srodki jeszcze wiec moge sie do nich przenieść z refundacji
I żałuję ze nie zmieniłam tej mojej kliniki rok temu jak juz poważnie o tym myślałam. Nie wiem czemu tam zostałam na kolejną procedure bo rok zmarnowany ehh...