• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

In vitro 2024 - refundacja

Hej dziewczyny, jakiś czas temu tutaj byłam, ale mniej zaglądałam w ostatnim czasie. Jestem akurat po trzecim transferze, trzy lata starań i pierwszy raz po trzech latach beta wzrosła do 62, ale jak szybko wzrosła to i tak szybko zaczęła spadać po dwóch dniach już 42 i odstawienie leków… mam totalną załamkę, wcześniej jak widziałam totalne zero po badaniu łatwiej było mi się podnieść i wrócić do normalności…
Cześć. Przykro mi, że cię to spotkało. :( trochę rozumiem co masz na myśli. Inne uczucia są kiedy po prostu coś nie wychodzi a inne gdy coś tracimy. Daj sobie czas i przestrzeń na te uczucia a my cię tu wesprzemy ❤️

reklama
@Fok123 skąd jesteś? Ja już nie chwaląc się na endo zęby zjadłam przez ostatnie 15 lat, mogę polecić Ci specjalistów, którzy na USG dopochwowym zobaczą endo ze szczegółami 🙂 Dobrze, żeby spojrzał ktoś kto się zna, żebyś mogła z konkretami wrócić do nowej kliniki. Cieszę się, że wizyta poszła dobrze! 💪🏻
Oo to fajnie ze juz tak dawno temu Ci wykryli ze cos nie tak . Bo to dawniej takie nalo popularne bylo.
A ja z Krakowa jestem. W tej nowej klinice jedna lekarka tylko robi to usg i do niej mam iść, ale nazwiska nie pamiętam .

@Fok123 skąd jesteś? Ja już nie chwaląc się na endo zęby zjadłam przez ostatnie 15 lat, mogę polecić Ci specjalistów, którzy na USG dopochwowym zobaczą endo ze szczegółami 🙂 Dobrze, żeby spojrzał ktoś kto się zna, żebyś mogła z konkretami wrócić do nowej kliniki. Cieszę się, że wizyta poszła dobrze! 💪🏻
Oo to fajnie ze juz tak dawno temu Ci wykryli ze cos nie tak . Bo to dawniej takie nalo popularne bylo.
A ja z Krakowa jestem. W tej nowej klinice jedna lekarka tylko robi to usg i do niej mam iść, ale nazwiska nie pamiętam .

Wracam właśnie z wizyty u tego nowego lekarza. I jestem mega zadowolona z tej pierwszej wizyty. Lekarz ma na mnie pomysl:) i co najważniejsze znalazl na usg jakas zmianę ktora moze wskazywać na endometrioze ( cos co juz dawno podejrzewałam u siebie, ale zawsze lekarze mnie olewali) . Mam zrobic usg endometrialne ( czy jakos tak) I potem w trakcie okresu przyjsc na wizytę zeby sprawdzil ilość pecherzykow antralnych. No I maja srodki jeszcze wiec moge sie do nich przenieść z refundacji 🥳🥳

I żałuję ze nie zmieniłam tej mojej kliniki rok temu jak juz poważnie o tym myślałam. Nie wiem czemu tam zostałam na kolejną procedure bo rok zmarnowany ehh...
To jest taki swojego rodzaju paradoks… człowiek się cieszy, mimo że dowiedział się właśnie że prawdopodobnie jest chory. I doskonale Cię rozumiem, bo też to przeżyłam. I możliwe, że jesteśmy w podobnym miejscu, bo ja na dzień dzisiejszy wiem że mam Endo i Adeno, ale nie mam pojęcia jak zaawansowane i którego stopnia.
Trzymam za Ciebie kciuki i kibicuję. Fajnie, że trafiłaś do lekarza, który na starcie nie zbagatelizował sprawy. 🥰 Która to klinika, jeśli chcesz napisać?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry