Cholera tak mi przykro [emoji52]Nie udało się . ...
---24tc---
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cholera tak mi przykro [emoji52]Nie udało się . ...
Dziewczyny jednak silniejszePiotruś 2100 a Olcia 2950
[emoji127] 28.10.2017
Wiesz co może dlatego ze acardu nie mam. Bo mam uczulenie. A jaką masz dawkę tego clexane? Ja mam 0,4. Kurde sama sobie zastrzykow nie ładuj, pogadaj z lekarzem. Ja pije jeszcze Medargin to jest bez recepty. Tylko ja mam problem z przepływami...Dziękuje [emoji6] ja mam 27 a normy takie same, lekarz heparyna nie dał tylko acard i tak rozkminiam czy moze jednak go naciskać? A w domu clexane mam...
"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
Teraz nie dodzwonie się czy są jakieś mrożone rozmawiałam z profesorem mam dzwonić rano.. Nie miałam siły ż nim rozmawiać...a jeżeli mam jakieś mrożone to jak to dziewczyny wygląda ? Drugie podejscie?
Piotruś 2100 a Olcia 2950
[emoji127] 28.10.2017
A u mnie na odwrota ja mysle ze z jakiegos powodu lekarze kaza zrobic najwczesniej 11 dpt a nie 6 czy 8. gdyby wszystkim beta w 8 dpt wychodzila to lekarze kazaliby robic 8 a nie 11 dpt. nie chce robic nadziei ale mnie np. pierwszym razem dopiero 9 dpt wyszla 3,75 nie skonczylo sie dobrze ale pewnie gdybym zrobila 8 to by nic nie wyszlo i nawet bym nie wiedziala ze cos sie zadzialo
O której Kochana jutro? Będę ściskać kciuki od samego rana!Nie.... przykro mi [emoji853]
Czyli nasienie nie jest ok.... spróbujcie jeszcze raz iui ( ale tak bardziej dla spokoju ducha) i zaczynajcie Ivf
No właśnie juz zaczynam świrować [emoji848][emoji58]
"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
Niby tak... ale ja cały czas mam w głowię historię ostatnich cudów z forum, chyba "energicznej" , tak to u niej był ten cud? :-)))Dziewczyny ale po co powtarzać robić sobie nadzieje.. co ma ruszyc ? Z 1.20 nagle co? Do 100? To jest nierealne ...
Ja brałam dupka luteine zastrzyki prolutex. Kosmos ile progesteronu. Hmm a mialas posiew robiony? U mnie lekarka podejrzewala ze może bakterie szkodzą cały czas mi zle wyniki wychodza. I kilka mm owodni się nie skleilo. Ogólnie jeśli jesteś przebadana i nic złego się nie dzieje to miedzy 16-20tc takie plamienia mijają samoistnie. Ja najpierw prowadziłam tryb leniwej królowej jak to mamaginekolog mowi a potem się wkurzylam położyłam się na trzy tygodnie do łóżka i może zbieg okoliczności ale minęło. Znajoma natomiast do końca ciąży plamila lekarz kazał jej się nie przejmować wszystko robiła i szczęśliwie urodziła.No ja nie wiem co jest nie tak biore tyle lekow na podtrzymanie i jeszcze cos nie raz leci, normalnie rece opadaja. chyba zostaje mi tylko lezenie w lozku i nic nie robienie....![]()
Pięknie Ale się cieszę superanckoRośnie w tydzień 200 g. Jestem z niego bardzo zadowolona
[emoji127] 28.10.2017
Wiesz co może dlatego ze acardu nie mam. Bo mam uczulenie. A jaką masz dawkę tego clexane? Ja mam 0,4. Kurde sama sobie zastrzykow nie ładuj, pogadaj z lekarzem. Ja pije jeszcze Medargin to jest bez recepty. Tylko ja mam problem z przepływami...
---24tc---